The Joomla! Forum ™






Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 8:42 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Dec 16, 2009 9:11 am
Posts: 7
با سلام
هنگام نصب قالب ارور زیر می آید لطفا کمکم کنید

JFolder::create: نمی تواند پوشه ایجاد کند
Unable to create destination


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:16 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Mar 30, 2006 8:42 pm
Posts: 133
Location: IR.Iran
سلام

دسترسی پوشه تون 777 هست؟

_________________
http://www.itgate.ir =>The Gate to the Cyber World


Last edited by asadallahi on Sun Dec 20, 2009 10:42 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:37 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Dec 16, 2009 9:11 am
Posts: 7
دسترسی کامل به پوشه های moduals و templates و tmp را داده ام
برای نصب قالب و ماژول به چه فولدر ها یا فایلهایی باید دسترسی نوشتن داد ؟
ممنون می شم سریع پاسخ بدید


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:41 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Mar 30, 2006 8:42 pm
Posts: 133
Location: IR.Iran
از قسمت
administrator/index.php?option=com_admin&task=sysinfo
یا همون اطلاعات سیستم چک کنید ببینید که آیا تمام دایرکتوری ها مجوزشان درست هست؟


موفق باشید

_________________
http://www.itgate.ir =>The Gate to the Cyber World


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:45 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Dec 16, 2009 9:11 am
Posts: 7
با سلام دوست عزیز
در سطح دسترسی فهرست اینا رو دارم
administrator/backups/ قابل نوشتن
administrator/components/ قابل نوشتن
administrator/language/ قابل نوشتن
administrator/language/en-GB/ غیرقابل نوشتن
administrator/language/fa-IR/ غیرقابل نوشتن
administrator/modules/ قابل نوشتن
administrator/templates/ قابل نوشتن
components/ قابل نوشتن
images/ قابل نوشتن
images/banners/ غیرقابل نوشتن
images/stories/ قابل نوشتن
language/ قابل نوشتن
language/en-GB/ غیرقابل نوشتن
language/fa-IR/ غیرقابل نوشتن
language/pdf_fonts/ غیرقابل نوشتن
media/ قابل نوشتن
modules/ قابل نوشتن
plugins/ قابل نوشتن
plugins/content/ قابل نوشتن
plugins/editors/ قابل نوشتن
plugins/editors-xtd/ قابل نوشتن
plugins/search/ قابل نوشتن
plugins/system/ قابل نوشتن
plugins/user/ قابل نوشتن
plugins/xmlrpc/ قابل نوشتن
templates/ قابل نوشتن
فهرست کش /var/www/vhosts/ahosseini.ir/httpdocs/cache/ قابل نوشتن
فهرست کش /var/www/vhosts/ahosseini.ir/httpdocs/administrator/cache/ قابل نوشتن
پوشه ذخیره سازی ثبت وقایع log ($log_path) /var/www/vhosts/ahosseini.ir/httpdocs/logs/ قابل نوشتن
پوشه ذخیره سازی temp ($tmp_path) /var/www/vhosts/ahosseini.ir/httpdocs/tmp/ قابل نوشتن


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:46 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Dec 16, 2009 9:11 am
Posts: 7
در قسمت اطلاعات سیستم هم اینارو
PHP Built on: Linux server233.dnslake.com 2.6.18-164.el5PAE #1 SMP Thu Sep 3 04:10:44 EDT 2009 i686
نسخه پایگاه داده: 5.0.77
مجموعه پایگاه داده: utf8_general_ci
نسخهPHP: 5.1.6
وب سرور: Apache/2.2.3 (CentOS)
وب سرور به رابط PHP: apache2handler
نسخه جوملا: Joomla! 1.5.15 Stable [ Wojmamni Ama Mamni ] 05-November-2009 04:00 GMT
دستیار کاربر: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 10:55 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Mar 30, 2006 8:42 pm
Posts: 133
Location: IR.Iran

سطح دسترسی هاتون درسته
بنده هم به این مشکلات برخوردم
به احتمال زیاد مشکل باید از سرورتون باشه
بهترین راه فعال کردن
FTP layer
هستش
که کافیه اطلاعات
FTP
هاستتون رو به جوملا بدین و در تنظیمات فعالش کنین
تا به راحتی براتون نصب کنه

موفق و پیروز باشید


_________________
http://www.itgate.ir =>The Gate to the Cyber World


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 20, 2009 11:07 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Dec 16, 2009 9:11 am
Posts: 7
سلام علیکم
ضمن قدردانی از شما دوست عزیز
در مورد تنظیمات ftp
ونحوه استفاده از آن می شه یه کم توضیح بدین
متاسفانه من تازه کارم
بازم ممنونم


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 21, 2009 8:57 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Mar 30, 2006 8:42 pm
Posts: 133
Location: IR.Iran
خیلی ساده هستش
وارد تنظیمات اصلی سایت بشین
از بخش سرور
قابلیت FTP
رو فعال کنید
مثلا هاست FTP
چیزی شبیه به زیر است:
ftp.yoursite.com
بعدش هم نام کاربری و رمز اف تی پی رو بهش بدین

و بعدش هم تنظیمات رو ذخیره کنید


موفق وپیروز باشید

_________________
http://www.itgate.ir =>The Gate to the Cyber World


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 8:31 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Mar 30, 2006 8:42 pm
Posts: 133
Location: IR.Iran
آره
حتی می تونین توی پوشه templates اون رو unzip کنید و در قسمت مدیریت قالبتون رو انتخاب کنید

_________________
http://www.itgate.ir =>The Gate to the Cyber World


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 24, 2011 7:08 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Jan 24, 2011 5:48 pm
Posts: 28
در صورتی كه هاست شما از
suphp
بر روی آپاچی استفاده كنه نیازی به تغییر مجوز های فایل ها و پوشه ها نیست
خود پی اچ پی بر روی تمامی فایل ها و پوشه ها مجوز نوشتن رو داره
اما خود
suphp
هم مشكلات دیگه ای داره

_________________
ParsMizban http://parsmizban.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group