The Joomla! Forum ™

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 08, 2007 8:18 am 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Gal kas naudojat šią galeriją? Esu joje aktyvavęs nuotraukų komentavimo funkciją. Aptikau komentaruose SPAM'o ir nerandu kaip ištrinti :-[ Gal kas žinot kaip, nes per meniu niekaip nerandu komentarų įrašų redagavimo :(

Profile  

PostPosted: Tue Aug 25, 2009 5:40 pm 
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Ir aš nerandu. Tik šiandien pastebėjau, kad pilna spamo
Aš tiesiog nustatymuose išjungiau komentarų rodymą

Profile  

PostPosted: Tue Aug 25, 2009 5:56 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Pasirodo viskas labai paprasta. Tereikia prisijungti prie tinklapio duomenų bazės per Mysql ir susirasti lentelę pavadinimu "jos_rsgallery2_comments" ir ten sėkmingai tvarkyti komentarus. Aišku išjungti komentavimo funkciją yra kur kas paprasčiau nei trinti krūvas SPAM'o.

Last edited by Tralfamadoras on Wed Aug 26, 2009 6:06 am, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 5:55 am 
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Aciu, kad pranesei apie tai, as kol kas nebuvau radus sito kelio,
pabandysiu

Profile  

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 6:08 am 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Jau visai buvau pamiršęs šį forumą. Priminė atėjęs pranešimas apie naują žinutę šitoje temoje. :)
Vis dar kramtot Joomlą? Aš jau senokai nesigilinu. Kiek išmokau, tiek. Ir prie naujesnės versijos nepereinu. Buvau susiinstaliavęs pabandymui, pasirodė gerokai kitokia nei ankstesnė jos pirmtakė, todėl ir nepanorau iš naujo visko mokytis. Likau prie senosios.

Profile  

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 4:42 pm 
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Senoji mirsta, jau nebebus vystoma ir palaikoma, taigi patariu skubiai konvertuoti i nauja
Nera ten ko mokytis, viskas paprasta ir patogu. Gali nieko nemoketi, viska paduota kaip ant delno.

O as ieskojau pagalbos, todel ir atejau cia, einu dabar tvarkyti tuos komentarus, gal man ir pralaiduma suede, ju ten tiek daug prie nuotrauku

Profile  

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 5:31 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Nemanau, kad komentarai srautą surytų ar vietą diske užkimštų. DB dydis labai mažas būna paprastai. Aš vakar ištryniau kelis tūkstančius, šiandien reiks pasitikrint ar sumažėjo užimama disko vieta.

Kalbant apie naują Joomlą, ar egzistuoja koks nors paprastas būdas atnaujinti? Ar reikia viską rankomis daryti?
Sakai nėra ten ko mokytis? Na, kiek man susidarė įspūdis iš minimalaus naudojimo, tai ten man viskas kitaip ir per kitą galą pasirodė.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ]