The Joomla! Forum ™






Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 02, 2009 9:27 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Thu Jul 02, 2009 6:26 am
Posts: 3
Pershendetje .
Po mundohem te instaloj nje komponent ne joomla 1.5 com_properties por joomla nuk e instalon . Ne pergjithesi nuk instalon asnje komponent më të madh se 1mb . Kur i jap install joomla fillon instalimin por pas pak minutash bllokohet .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 03, 2009 7:09 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Sep 07, 2008 7:54 am
Posts: 31
nardi07 wrote:
Pershendetje .
Po mundohem te instaloj nje komponent ne joomla 1.5 com_properties por joomla nuk e instalon . Ne pergjithesi nuk instalon asnje komponent më të madh se 1mb . Kur i jap install joomla fillon instalimin por pas pak minutash bllokohet .



Ka mundesi ty besh nje print screen se qa benn joomla kur ndalon instalimi ?

gjithsesi poqese nuk e ben at ne menyr direkte ateher beje nepermjet ftp!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 01, 2010 1:07 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Jan 25, 2007 9:43 pm
Posts: 8
Pershendetje,

Thjesht kontakto med hostuesin e domainit tende, se ka mundesi qe kane vene filter qe madhesia e skedarit qe ngarkohet te jete deri me 1 Mb. Kete e bejne shpesh me pako Standard Free.

Me nderime Neim Rustemi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group