Ovo je ceo tvoj odgovor koji sam dobila na private posle moje žalbe upućene tebi,
i posle mog posta (odnosno žalbe) ovde:
Leftfield wrote:
Pozdravljam tvoje dobre namjere. Da se odma razumijemo: nisam zaključao radi kritike. U stvari, svaka kritika je dobrodosla. Kontruktivna naravno.
Odje ima dosta boraca za Open Source uključujući i mene, koji se u najmanju ruku ježimo na spomen M$! Zakljucao sam radi toga sto ce se javiti mnogi da brane Joomla! i open source a siguran sam da bi nastao haos a ovaj forum tome ne smije da služi.
Mislim da je degutantno porediti bilo koji M$ produkt i Joomla! CMS. Moglo se naci stotinu primjera, ili navesti samo nedostatke, bez obzira na primjere.
Pošto kod mene nema cile mile

a još je u pitanju M$ nema unlock-a, osim ako neko drugi od Mod-ova ne otključa Ja neću.
Poz.
A u okviru posta na temi koju si lokovao napiso si:
Leftfield wrote:
Tema ide pod LOCK zato sto se mi iz Joomla zajednice nerviramo kad nas porede sa tako dobrim majkrosoftovim proizvodom.
BTW: nisam se iznervirao, još uvijek se smijem . Hvala ti.
Mislim da kao moderator ne bi imao prava da lokuješ postove samo zato što mrziš Microsoft, već samo u okviru pravila ovog foruma!
Ja ne mogu da znam koji će program tebi ili drugima biti uvredljiv, lično sam bila mišljenja da je mržnja prema microsoftu odavno već prevaziđena, mada znam da je jedno vreme postojala i bila dosta jaka kada se trebalo odupreti njegovom monopolu. Kada mi to neko danas pomene gotovo uvek mislim da se radi o marketinškom triku. Jer klinci kao mrze IE a vole FireFox i Operu pa ajde da im prodamo majicu.