The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Sep 07, 2014 4:25 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Apr 09, 2014 11:52 pm
Posts: 17
Hi there,

I have a very strange situation which I could not understand, I have trying since yesterday to do some changed to the website, please find the problem as below:

Page: http://www.fxsac.com/index.php?option=c ... temid=240#

The problem: FSTV - # 6 on second row of TV icons is not working although link is correct and works fine if location switched to different spot on same row or other row.

Tried the following: Tried to put different link of different channels on the #6 spot of second row, but found out that all links placed there could not be functioning at that specific location.

Please note that all different channels are working fine on any different spot, except for the #6 spot of second row.

Please help.


Last edited by imanickam on Mon Sep 08, 2014 1:44 am, edited 1 time in total.
Changed the subject from FSTV to FSTV Icon Link Not Working


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 08, 2014 1:58 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Wed Aug 13, 2008 2:57 am
Posts: 22810
Location: Chennai, India
Reviewed the site and the HTML code generated for the page specified.

I believe that the issue is caused by the following HTML syntax error found in the previous icon link for zdfinfo:
Code:
<a href="http://www.fxsac.com/index.php?option=com_content&task=section&id=202&Itemid=262#"><img src="http://www.fxsac.com/images/stories/zdfinfo.bmp" border="0"></a

<a href="http://www.fxsac.com/index.php?option=com_content&task=section&id=129&Itemid=187#"><img src="http://www.fxsac.com/images/stories/fstv.png" border="0"></a>

If you notice, there is a missing greater than sign (>) after the text string </a in the previous icon link (zdinfo.bmp) defined. If the > is added then the problem should be resolved.
Code:
<a href="http://www.fxsac.com/index.php?option=com_content&task=section&id=202&Itemid=262#"><img src="http://www.fxsac.com/images/stories/zdfinfo.bmp" border="0"></a>

<a href="http://www.fxsac.com/index.php?option=com_content&task=section&id=129&Itemid=187#"><img src="http://www.fxsac.com/images/stories/fstv.png" border="0"></a>

So, the issue is not really in the icon link FSTV.

_________________
- Ilagnayeru (MIG) Manickam
http://www.eegan.org - helping the poor and underprivileged
educate. empower. enrich.
Support the poor and underprivileged


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 08, 2014 9:04 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Apr 09, 2014 11:52 pm
Posts: 17
Thank you very much, that was the mistake
added > and it worked out

Have a good day there


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group