The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 27, 2008 4:44 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Mar 19, 2008 3:04 pm
Posts: 11
I am suddenly having front page modules show up in various places. The weird thing is this, it is only when I click on a link within that module that the modules stay there. If I go to a link in the menus, they are not there. This wasn't occuring and has suddenly started, I know of nothing being changed except my hosting company says they are doing some upgrades on their SQL servers (hence the reason the site is running VERY slowly). The modules are only set to publish on my home page.

Has anyone else experienced this? My website is http://www.ozarksfn.com/content

I've noticed that the URLs are different depending on whether I click on the story headline from the module or through one of the menus.

Through the module it is:
http://www.ozarksfn.com/content//index. ... 0&Itemid=1

Through the menu links it is:
http://www.ozarksfn.com/content//index. ... &Itemid=92


Last edited by e_tietze on Thu Mar 27, 2008 6:11 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 27, 2008 4:55 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Mar 19, 2008 3:04 pm
Posts: 11
One thing I just thought of was that I recently added Joomlastats component. Not sure if this would cause the problem or not.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 14, 2012 1:41 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Feb 02, 2009 7:03 pm
Posts: 49
Sorry I have no response for you but I am having exact same problem and don't have the components you mentioned installed, so I doubt it has anything to do with that. But yes, that's exactly what is happening with me. From the main menus everything is working fine, but if I click on a link in the modules all modules stay there. Verrry strange. Actually I also have another weird thing: the articles on the front page - the featured articles, when I click on 'read more', it gives me entire article but with entire front page modules and all. Soooo weird. Anyone have any solution for this? or why it's happening?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 14, 2012 1:53 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Feb 02, 2009 7:03 pm
Posts: 49
Ok I DO have a solution now: I went to this extension and downloaded it and it is fantastic!! try it out. It is called Advanced Module manager. http://www.nonumber.nl/extensions/advan ... b=download
:)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group