Joomla! Discussion Forums

It is currently Tue Nov 24, 2009 2:36 pm (All times are UTC )

Post new topic Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
Posted: Thu Feb 07, 2008 12:43 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joomla 1.5.0 Stable Tam Türkçe Kurulum

Özel projelerimiz için yapılan çevirinin Joomla Genel yapısına uyarlanmış halidir. Joomla Destek sitelerine ait çeviriler derlenmiş, eksik görülen yerler tamamlanmıştır. Sql dosyasından da modül başlıkları, wellcome to homepage yazısı, Hoş geldiniz mesajı gibi çeviriler kurulum dosyasına eklenmiştir. Tam Türkçe Kullanıma hazır durumdadır.

Dosyayı  JOOMLAKAYNAK sitesinde yayınladım.

Posted: Thu Feb 07, 2008 5:56 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

joomlkaynak yaþýyor mu  ;) Eline saðlýk

Posted: Thu Feb 07, 2008 7:58 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Benden başka kullanan yok sanırım... 8)
Teşekkürler...

Posted: Sun Jun 15, 2008 11:00 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Arkadaşlar, çeviri için gerçekten çok teşekkür ederim, fakat bir eleştirim de olacak. Türkçe çevirileri neden özel bir sitede yayınlama isteği duyuyoruz? Anlıyorum desteğe ihtiyaç var, sonuçta ben de bu işlerin içindeyim. Anlayabiliyorum, destek görme isteğini. Fakat, sonuçta açık kaynak kodlu bir sistemi yerelleştiriyoruz, yani tüm dünyanın kaynaklara rahatça erişme hakkı var (hak değil de istek desek daha doğru olur sanki). Neyse uzatmayayım: Bence özel bir sitede yayınlanması tamam, sorun yok; ama joomlacode.org'a baktığımda Türkçe dil dosyalarını bulamıyorum. Bence orada da joomlatr.org'da olabilir dil dosyaları. Tamamlanmamış bile olsa beta diye konulabilir.
Eleştirim, Türkçe kaynakların global paylaşım sitelerinden çok sadece kendi sitelerinde olmasının beni rahatsız etmesinden kaynaklanıyor. Bunun sonuçlarını da benden çok siz daha iyi bilirsiniz ;)
Sağlıcakla :)

Posted: Mon Jun 16, 2008 6:34 am 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

pheadrus wrote:
Arkadaşlar, çeviri için gerçekten çok teşekkür ederim, fakat bir eleştirim de olacak. Türkçe çevirileri neden özel bir sitede yayınlama isteği duyuyoruz? Anlıyorum desteğe ihtiyaç var, sonuçta ben de bu işlerin içindeyim. Anlayabiliyorum, destek görme isteğini. Fakat, sonuçta açık kaynak kodlu bir sistemi yerelleştiriyoruz, yani tüm dünyanın kaynaklara rahatça erişme hakkı var (hak değil de istek desek daha doğru olur sanki). Neyse uzatmayayım: Bence özel bir sitede yayınlanması tamam, sorun yok; ama joomlacode.org'a baktığımda Türkçe dil dosyalarını bulamıyorum. Bence orada da joomlatr.org'da olabilir dil dosyaları. Tamamlanmamış bile olsa beta diye konulabilir.
Eleştirim, Türkçe kaynakların global paylaşım sitelerinden çok sadece kendi sitelerinde olmasının beni rahatsız etmesinden kaynaklanıyor. Bunun sonuçlarını da benden çok siz daha iyi bilirsiniz ;)
Sağlıcakla :)

Merhaba,

Joomla! Türkçe paketine şu adresten ulaşabilirsin: http://joomlacode.org/gf/project/jtranslation/frs/
Harf sırasına göre olduğu için sayfanın altlarında yer alıyoruz.

Posted: Tue Jun 17, 2008 5:19 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Zannedersem ciddi bir hata yapmışım eleştirim sırasında :-[ Eleştirimi joomla Türkçe konusu dışında genel anlama kaydırayım bari :) teşekkürler ümitkenan :)

Post new topic Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Quick reply