The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 28, 2009 1:35 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Dec 21, 2008 1:04 pm
Posts: 36
Whenever I make an image a link to another page of the site or to another site, the image gets a purple border around it. It's fine in Firefox but not in Internet Explorer. An image that is not a link is fine but as soon as i make the image a link, the purple border appears.

I know purple is the base colour in Beez but I think I've changed every instance of the colour code throughout all CSS files and it's still there.

Has any bright spark got any ideas please?

Many thanks in advance.

Steve :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 28, 2009 2:27 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Wed Apr 18, 2007 12:37 pm
Posts: 144
What is the url?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 28, 2009 2:57 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Dec 21, 2008 1:04 pm
Posts: 36
Hi It's on a temp url for now:

http://

I've realised that until the link is clicked on the border is blue (but i can't find that in the code either) and then goes purple after the link is clicked on and stays purple until caches are cleared (then it goes blue again).

Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 06, 2009 12:53 am 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Wed Apr 25, 2007 12:19 pm
Posts: 80
Location: Pennsylvania, USA
I had this problem too and while searching found this css code works. Place in the layout css.

Code:
img    /* this puts a black line around all pictures - change color if you want  */
{border: #000000 solid 1px;}

a img          /* this gets rid of the border around a picture that is a link   */
{border: none;}



Hope this helps.
Becky


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 06, 2009 6:42 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Dec 21, 2008 1:04 pm
Posts: 36
Thanks for your help Becky removing them worked fine.

;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 30, 2011 11:59 pm 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Jul 17, 2007 12:43 pm
Posts: 150
Location: South West England Near Exeter
bbcjraj wrote:
I had this problem too and while searching found this css code works. Place in the layout css.

Code:
img    /* this puts a black line around all pictures - change color if you want  */
{border: #000000 solid 1px;}

a img          /* this gets rid of the border around a picture that is a link   */
{border: none;}



Hope this helps.
Becky


This was what I was looking for. Thanks for posting Becky :)

_________________
http://www.zoomstudio.co.uk
Rules Stifle Creativity


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group