Updated to 1.5.26 and articles are not saved

Need help upgrading your Joomla! website or converting to Joomla! 1.5?

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
jorgepelaez
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Fri Apr 01, 2011 9:40 pm

Updated to 1.5.26 and articles are not saved

Postby jorgepelaez » Thu Mar 29, 2012 6:06 pm

Hello I just updated my site to Joomla 1.5.26 and now my articles are not showing correctly after saving.
In the backend everything looks correct but in the frontend the articles show an outdated info.

Any suggestions to fix this is welcome.

User avatar
dpacadmin
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6027
Joined: Sat Aug 16, 2008 1:46 pm
Location: the Bat Cave
Contact:

Re: Updated to 1.5.26 and articles are not saved

Postby dpacadmin » Thu Mar 29, 2012 8:52 pm

Try deleting your browser's Temp Internet files and any cookies from your site. Try flushing Joomla's cache, do a Check In and purge the cache as well then test.

jorgepelaez
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Fri Apr 01, 2011 9:40 pm

Re: Updated to 1.5.26 and articles are not saved

Postby jorgepelaez » Thu Mar 29, 2012 9:15 pm

Tried all of that and it didn't get fixed. So I went back to 1.5.25 and the site shows the correct info.

Thanks for answering.

z7niko7z
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue May 08, 2012 11:16 pm

Re: Updated to 1.5.26 and articles are not saved

Postby z7niko7z » Tue May 08, 2012 11:20 pm

Probably a little late for this but:

I had the same issue just now and I tried looking for an answer online and couldn't find one, so I started fiddling around with my Joomla! 2.5 configuration. I soon realised what the problem was.

Inside Site > Global Configuration > System > Cache Settings my cache was turned to "ON - Convervative Cache". I have now turned this OFF and straight away the system is responding to all my updates in a blink. Hope this helps anyone out there facing the same issue as it can be frustrating!

Nicolas


Return to “Migrating and Upgrading to Joomla! 1.5”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests