Third Level Subnav Split Menu

Everything to do with Joomla! 1.5 templates and templating.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Sxebtu
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sun Feb 05, 2012 9:40 pm

Third Level Subnav Split Menu

Postby Sxebtu » Sat Feb 25, 2012 10:07 am

Hi, I'm trying to get the third level menu to show up in a Split Menu. In my template I have this code:

Code: Select all

<?php if ($tmpTools->getParam('ja_menu') != 'none') : ?>
     <div id="ja-mainnav">
           <?php if ($jamenu) $jamenu->genMenu (0); ?>
     </div>

            <?php if ($hasSubnav) : ?>
            <div id="ja-subnav" class="clearfix">
                 <?php if ($jamenu) $jamenu->genMenu (1,1);   ?>
            </div>

           <?php endif; ?>

<?php endif; ?>


This way, it doesn't show up third level menus. So I figured I added another if inside the previous if, making the code like this:

Code: Select all

<?php if ($tmpTools->getParam('ja_menu') != 'none') : ?>
     <div id="ja-mainnav">
           <?php if ($jamenu) $jamenu->genMenu (0); ?>
     </div>

            <?php if ($hasSubnav) : ?>
            <div id="ja-subnav" class="clearfix">
                 <?php if ($jamenu) $jamenu->genMenu (1,1);   ?>
            </div>

                       <?php if ($hasSubnav) : ?>
                       <div id="ja-subnav" class="clearfix">
                              <?php if ($jamenu) $jamenu->genMenu (2,2);   ?>
                       </div>
           
                     <?php endif; ?>
         
             <?php endif; ?>

 <?php endif; ?>


This way I actually got the third level menu to show up, but it shows up automatically along with the second level once I clicked on the first level menu, while technically it should show up only when I click on the second level menu.

I'm not a PHP genius so I might have done something wrong with the code, is there any one that knows what to do to fix it?

Thanks in advance

Return to “Templates for Joomla! 1.5”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests