|
Poštovani,
Kolko dugo se družimo na forumu ili na joomla događajima, ... Joomla Serbia je postala prepoznatljiva zajednica, ali čisto zahvaljujući zalaganju nekolicine ljudi koji su ovdje da stalno pomažu onima kojima je ta pomoć potrebna
Moj prijedlog je da razmotrimo i da napravimo širi tim ljudi koji bi radio za Joomla Serbia To bi djelimično rasteretilo trenutne joomla heroje koji ovdje svakodnevno pomažu joomla zajednici,...
Poenta ovog tima ne bi bila malo rada na forumu, već da se organizuje tako da novi tim djeluje u pravcu razvoja i istraživanja, oni bi trebali da prvode komponente, module, i druge dodatke, da ako je moguće razviju svoje dodatke za joomlu, naprave prepoznatljiv izgled joomla zajednice i po mogućnosti nametne nove standarde u nacionalnim joomla zajednicama,...
Ovakav tim fi treabo da bude sačinjen od više vrsnih ili oni koji hoće da pomognu, tu bi se dogovarale aktivnosti i zajedničke potrebe ili neki projekti od šireg značaja, definisali bi se rokovi i pristupalo bi se izradi određenih dodataka,
Ono što je ovdje bitno je sljedeće, da ovaj rad bi bio volonterski, što ne znači da ne bi bilo mjesta da neko pita koliko ću zaraditi, ali mogli bi imati svi efekta tako što bi brže rješavali svoj eprobleme, a samim tim bi brže završavali svoje poslove što dovodi do efekata na poslu,
Ono što mogu reći za Joomlu jeste da je jedna odličan CMS, ali i najboje auto ima "nedesotataka", znači onaj ko kupuje mercedersa AMG normalno je da traži neke sitne detalje prema svom ukusu ili čisto pukoj želji, To važi i za joomlu ona je odličan u što pokazuju i nagade, samim tim vuče i teret zajednice, ali ako bi se napravio jedna dobar tim za TJUNING joomle u okviru Srbija joomla zajednice, to bi dosta značilo,...
Ja sam "ukratko" izložio svoj prijedlog, sad ste vi na redu da date svoje mišljenje o JSTT (Joomal Serbia Tjuning Tim), ...
_________________ www.mgwebstudio.info MG WeB StudiO | web dizajn | hosting | domen www.feris.info FERIS - Finansijsko Ekonomsko Razvojno Informativni Servis
|