Arkadaslar Merhaba yine..
Son bir hafta icersinde Joomla konusunda cok seyler okudum ve anlamaya calistim.
Ozellikle buradaki genc arkadaslarimizin Joomla konusunu cok iyi bilmeleri gercekten gurur verici.
Ben bu arada bakin neler yaptim:
Template Monster'dan 24206 nolu template'i sitemize aldim. Bu konuda pek bilgili olmadigimdan birazdan goreceginiz site logosunu alirken hazir olarak eklettim.

Attachment:
yeni logo.jpg
Bu temlate'in temasi konumuz olan havaciliga cok uygun diye sectik. Ancak Joomla derslerimi calsirken asagidaki template'in modullerini gorunce keske sitede bu moduller olsaydi dedim.

Attachment:
module.jpg
Bu resimleri her ihtimale karsi da asagiya yukledim.
Icinizde bu modulleri elimdeki template uygulamaya yardimci olabilecek bir arkadas varmi acaba?
Hem logomuza uygunlugu ve ozellikle ana sayfada koyacagimiz Anket modulunun cok belirgin olmasini istedigimiz icin bu mavi tonli, yuvarlak koseli moduller gercekten harika. Ben tabii ki, once kendim yapmayi denedim ama pek basa cikamadim. Pretty Module'den bir ekleme indirdim ama modul sekilleri template icinde CSS kodu degismeden olamiyormus. Butun bunlari yapmak benim icin birkac numara cok buyuk!
Bu bir sorum daha olacak: Hala hazirlamakta oldugum siteyi local hosttan canli olarak hosting server'a yuklemek istiyorum. Bu konuda da neler yapmam konusunda yardimci olabilirseniz gercekten cok sevinirim. Boylelikle canli site uzerinde daha kolay tartisir ve fikir ve onerilerinizi alabilirim.
Tekrar tesekkürler
Engin Aksüt