The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 13, 2010 12:48 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Aug 13, 2010 12:36 am
Posts: 9
Hello,

I've purchased a valid certificate from GoDaddy and have installed it on one of our websites using IIS5, we are also hosting another website#2 on the same IIS server which has another GoDaddy certificate.

What is weird is that initially, when forcing the new site to go ssl, then we typed in https://www.newsite.com/ it would prompt us to accept the certificate for the other site (website#2). It seems that there are issues with enabling certs for multiple sites on IIS5, but there might be a workaround, perhaps? So we changed the ipaddress within IIS for the newsite.com so that it would be different from the other one. But now when I try to go to https://www.newsite.com/administrator it takes me to website#2's backend administrator. Using the previous url without the https, http://newsite.com/administrator works. Currently the configuration parameters: force_ssl and live_site are both empty.

I've tried setting the force_ssl parameter in the configuration.php file to 0 according to this forum post here: viewtopic.php?p=1852711 but to no avail.

We would really appreciate any input on this painful issue, maybe someone else has successfully created multiple ssl sites on IIS5 before? or Maybe this is a Joomla issue? Please tell me that someone has figured out how to make this work and the necessary steps to make it work:)

Thanks in advance,
llau


Last edited by llau39 on Fri Aug 13, 2010 5:45 pm, edited 3 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ssl doesn't work
PostPosted: Fri Aug 13, 2010 4:50 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Mon Mar 20, 2006 1:56 am
Posts: 12461
Location: The Girly Side of Joomla in Sussex
topic moved to IIS dedicated forum

_________________
HU2HY- Poor questions = Poor answer
Un requested Help PM's will be added to the foe list and possibly just deleted
{Community.Connect Administrator }{ Showcase & Security Moderator}


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 13, 2010 5:35 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Aug 13, 2010 12:36 am
Posts: 9
Here's a screenshot attached of the IIS settings.
We changed the IP address to an internal one to the server, as before is was All assigned. We also changed the second website which also has a certificate to have a different IPaddress than this one, but it still didn't work. Going to https://newsite.com brings up a certificate for the other site.

Regards,
llau
Attachment:
iis.png


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group