The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you should use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 17, 2013 2:07 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed May 15, 2013 8:39 am
Posts: 4
OK so i'm quite pleased with my web page, how ever i have a few small issues I cannot seem to figure out.

So this is my website http://www.salisburyopticians.co.uk/mjec/

the technology and lenses pages do not show up for some reason?

I have edited the menu alias' but when i click on the specific page, the url still says the same

e.g

http://www.salisburyopticians.co.uk/mje ... enu-item-2

This is for the Eye Care tab and the url still says menu-item-2 rather than Eye-Care? I did click on it once and it changed to eye care but now has seemed to of changed back.



http://www.salisburyopticians.co.uk/mje ... article-10

I am using artisteer, one my creation page within artisteer the top section where it says "new page" is not on there. So i have no idea how joomla has added that section in.


Anyone has any ideas on how to fix these issues please let me know. I'm a newbie to this and have no knowledge of scripts or anything either.

Thanks
Carl


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 17, 2013 2:34 pm 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Tue Apr 19, 2011 1:58 pm
Posts: 369
Location: Virginia Beach, Va
Hi atonal,

I tested, and both the "technology" and "lenses" links in the header navigation seem to work. Did you resolve this? If not, where are the links on the page that link incorrectly?

Thanks,
- Brad

_________________
Please let me know if I can help any further.
Thanks, BradM, with http://www.inmotionhosting.com Support


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 17, 2013 3:18 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed May 15, 2013 8:39 am
Posts: 4
How bizarre. For me it still does not work, i'm using opera and i use the links in the top navigation bar and it comes up with this message...
404 - Category not found

You may not be able to visit this page because of:
an out-of-date bookmark/favourite
a search engine that has an out-of-date listing for this site
a mistyped address
you have no access to this page
The requested resource was not found.
An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:
Home Page

If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site and report the error below..

Also, thanks for your quick reply Brad.

Carl


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 17, 2013 3:25 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed May 15, 2013 8:39 am
Posts: 4
I cleared my cache and it works now!!

How silly of me.

Any ideas on the other issues?

Thanks, Carl


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 17, 2013 3:57 pm 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Tue Apr 19, 2011 1:58 pm
Posts: 369
Location: Virginia Beach, Va
Are you talking about this page:

http://www.salisburyopticians.co.uk/mje ... article-10

... where it says, "new page" at the top?

I'm not very familiar with artisteer... "New Page" looks to be the title of the page. Have you tried to rename the title of that page?

Also, is there anywhere on your site that links to http://www.salisburyopticians.co.uk/mje ... article-10 ?

_________________
Please let me know if I can help any further.
Thanks, BradM, with http://www.inmotionhosting.com Support


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: classicglue, jackrabbit and 60 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group