The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 11, 2013 10:42 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Sep 21, 2012 3:18 pm
Posts: 39
I am getting that error on every one of my .js files loading on my site in google chrome's inspector. I also am getting an error on my login page. I am fairly new to joomla and could use help here. I have found posts on the warning, but I don't think any of them have mirrored my issue as they usually have one of these warnings where I have probably 10. Also I believe that the uploading of a rokgzipper extension may have caused the problem. I have uninstalled it but the warnings still persist as well as the error on the login page. Could someone please point me in the right direction?

http://icare.coaccess.com/

thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 14, 2013 3:49 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Sep 21, 2012 3:18 pm
Posts: 39
I could really use some tips here. Thanks again!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 16, 2013 6:15 pm 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Tue Nov 29, 2011 2:43 pm
Posts: 525
Location: Bournemouth
When viewing your site I see no problem reported to the JS. Used Firebug in Firefox.

_________________
Affordable Web Design in Bournemouth
http://www.bybe.net


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 16, 2013 6:30 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Sep 21, 2012 3:18 pm
Posts: 39
Sorry I misspoke when I said error. It is actually a warning and I am using google chromes inspector. I have attached what I see in my inspector. I have cached the browser a few times and continue to get the warning. It is strange if I refresh the page sometimes the warnings will go down in number or away altogether but then if I click on a home link they come right back and clearing history and cache has not helped. The login page is showing an error and if that is what you were referring to I apologize because I actually changed it to the default after I wrote my post and forgot to put the broken login module back in place. It is back there now.

Thanks for taking a look.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 16, 2013 6:37 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Sep 21, 2012 3:18 pm
Posts: 39
I should say that I don't think it is the login module itself that is broken because at one point in time I didn't get that error. I think it came after installing a plugin rokgzipper. I am not sure if it changed the code in that plugin or if it messed up other files but I am a bit stumped. I could also easily be wrong.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 18, 2013 5:59 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Sep 21, 2012 3:18 pm
Posts: 39
Anyone?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: Troll and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group