The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 26, 2012 8:30 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Nov 15, 2012 9:20 am
Posts: 100
Hi,

I created and published the 'Langswitcher' module.

After that, I enabled Language Filter system plug-in.

But, alfter that - I cannot open my site - it is blank page. So, I disabled Language Filter system plug-in, and unpublished the 'Langswitcher' module - but still - I cannot open my site, it is blank page. ???

Do you know what should I do? ???
THANK YOU IN ADVANCE!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 26, 2012 8:38 am 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Mon Nov 19, 2012 6:08 am
Posts: 215
check ur default page. make sure u enabled default page for all languages and unpublish main menu with language option all in module manager.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group