Page 1 of 1

Administrator Error after migrating website to Remote Host

Posted: Thu Dec 22, 2011 2:53 am
by rogerthedoger
Hi everyone,

This is my first post here and I am completely a newbie to php/html. So, please excuse me if I am not able to understand something which might be very obvious to you guys.

I created a website in wampserver and everything was working fine upto that point. I moved it to remote host. It is working fine on front end but I am unable to access administrator screen. I am getting following error:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/redcame1/public_html/administrator/index.php on line 62

I have pasted code from my index.php file here. Any advice will be much appreciated.
Thanks

Code: Select all

<?php
/**
 * @version		$Id: index.php 21399 2011-05-30 23:10:20Z dextercowley $
 * @package		Joomla.Administrator
 * @copyright	Copyright (C) 2005 - 2011 Open Source Matters, Inc. All rights reserved.
 * @license		GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt
 */

// Set flag that this is a parent file
define('_JEXEC', 1);
define('DS', DIRECTORY_SEPARATOR);

if (file_exists(dirname(__FILE__) . '/defines.php')) {
	include_once dirname(__FILE__) . '/defines.php';
}

if (!defined('_JDEFINES')) {
	define('JPATH_BASE', dirname(__FILE__));
	require_once JPATH_BASE.'/includes/defines.php';
}

require_once JPATH_BASE.'/includes/framework.php';
require_once JPATH_BASE.'/includes/helper.php';
require_once JPATH_BASE.'/includes/toolbar.php';

// Mark afterLoad in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterLoad') : null;

// Instantiate the application.
$app = JFactory::getApplication('administrator');

// Initialise the application.
$app->initialise(array(
	'language' => $app->getUserState('application.lang')
));

// Mark afterIntialise in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterInitialise') : null;

// Route the application.
$app->route();

// Mark afterRoute in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterRoute') : null;

// Dispatch the application.
$app->dispatch();

// Mark afterDispatch in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterDispatch') : null;

// Render the application.
$app->render();

// Mark afterRender in the profiler.
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterRender') : null;

// Return the response.
echo $app;
?>
<center><a href="http://joomlana.net" target="_blank"><img src="images/JE.png"  width="345" height="100" alt="Joomlana.net" /></a></center>
<?php

Re: Administrator Error after migrating website to Remote Ho

Posted: Thu Dec 22, 2011 4:31 am
by imanickam
Look at the last line. Assuming that you have copied the whole file, this could be a problem. Try to copy this file from the localhost to the remote and see what happens.