The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Wed Feb 08, 2012 8:45 pm 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Sep 01, 2005 8:18 pm
Posts: 119
Location: Des Moines, Iowa
I'm using a fresh install of Joomla 2.5.1 and ran into "Please make a selection" issue and found this thread.

I do have (tons of) other 3rd party plugins installed such as K2, Admin Tools, Akeeba Backup, JCE, etc.

I would have to agree that this issue doesn't seem resolved. Any ideas on how to fix?

If I use the "Select All" check box at the top of an item listing it works, but definitely not a good solution if you want to delete a single item... :D

_________________
Lance Thompson
CEO, Blue Sky Web Worx
http://www.BlueSkyWebWorx.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 6:12 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Jul 06, 2009 2:23 pm
Posts: 24
Location: Warsaw
You can always use the following workaround:

Filter your extensions to the particular extension you want to uninstall and click 'Check All' extensions (in fact only one extension will be checked). Then click 'Uninstall'.

_________________
Well...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 05, 2012 1:04 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:26 pm
Posts: 2
I install (new) Joomla 2.5.1 - All OK,
next I install Akeeba Backup 3.3.13 and start this problem!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 10, 2012 12:38 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:26 pm
Posts: 2
I install (new) Joomla 2.5.1 - All OK, next I install Akeeba Backup 3.4.0 and start this problem!!!
I install (new) Joomla 2.5.2 - All OK, next I install Akeeba Backup 3.4.1 and All OK!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 01, 2013 2:54 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sat Jan 21, 2012 5:29 am
Posts: 9
There's any way to get this plugin ? I have this problem with my 2.5.9 sites, even fresh ones!
viewtopic.php?f=615&t=792852


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group