How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Need help upgrading your Joomla! website or converting to Joomla! 2.5?
Note: All 1.6 and 1.7 releases have reached end of life and should be updated to 2.5.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 21345
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, The Netherlands
Contact:

How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby pe7er » Tue Mar 20, 2012 3:43 pm

I would like to migrate content from a Joomla 1.5 website to Joomla 2.5.
With SPUpgrade I migrated all core content to Joomla 2.5
However, the old Joomla 1.5 website used Joomfish.

What's the best way to migrate content from Joomfish (on Joomla 1.5) to Joomla 2.5 articles?

PS: I don't want to use extensions like FaLang ( http://extensions.joomla.org/extensions ... tent/18210 ) on the new Joomla 2.5 website.
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
http://www.db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Nederland
Developer of db8 Site Dev http://extensions.joomla.org/extensions ... 8-site-dev

User avatar
cicans
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2179
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:31 am
Location: Novi Sad, Serbia
Contact:

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby cicans » Fri Mar 23, 2012 8:18 am

I have the same question.
Have anyone an idea to write some script or some advice how to do that?
I want to and I would take a part of job if anyone wants to make a script :)
Blog: http://www.kuvarancije.com/
Serbian Joomla!® Translation Team Coordinator http://www.joomla-serbia.com/
Follow me on Twitter @cicans - Svetlana Zec

Ethlaegil
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Mar 25, 2010 9:24 pm

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Ethlaegil » Sun Mar 25, 2012 6:53 am

I am interrested too in the migration of translated content of Joomfish to Joomla! 2.5 articles. I will test a bit with "manual" export and import with phpmyadmin. Maybe I find a solution.

User avatar
leolam
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 16294
Joined: Mon Aug 29, 2005 10:17 am
Location: Netherlands/ UK/ S'pore/Jakarta/ North America
Contact:

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby leolam » Mon Mar 26, 2012 2:40 pm

pe7er wrote:What's the best way to migrate content from Joomfish (on Joomla 1.5) to Joomla 2.5 articles?
Peter, we had a deep look at this a few weeks ago for a client and we basically said: forget it!

One could make a script but that is a hell of a job (if it will work at all) since you need to create language files in J2.5 with data from Joomfish (assuming its correct) and the script would need to be able to create and parse language php-records and insert language strings. We do undretsand what it takes but it is a piece of horrible scripting!

This was a single site German/English only and we came to the conclusion not to do it based on cost effective reasons. If one has 15K multi-lingual records it would be another story but you quickly talk to high level PHP/mySQL as well as Joomla/ Joomfish knowledge and these people do not come cheap (Actually they are expensive)

Leo 8)
-- Joomla Professional Support Services : https://gws-desk.com --
-- Joomla Specialized Hosting Solutions: https://gws-host.com --
-- Joomla Professional Web Development & Design :www.gws-studio.com
-- Member Joomla Bug Squad --

User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 21345
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, The Netherlands
Contact:

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby pe7er » Mon Mar 26, 2012 8:03 pm

leolam wrote:One could make a script but that is a hell of a job (if it will work at all) since you need to create language files in J2.5 with data from Joomfish (assuming its correct) and the script would need to be able to create and parse language php-records and insert language strings. We do undretsand what it takes but it is a piece of horrible scripting!

Thanks for your answer!

I was thinking about just exporting articles (title+intro+maintext+create date) to some format, and to some category ("to-assign"),
importing them into Joomla, and then using the Article Manager to assign the articles to the right category + language (using Joomla's batch procedure to move articles).

As it was not a big site, I've advised my client to manually copy + paste the JoomFish articles from the old site to the new Joomla 2.5 website....
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
http://www.db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Nederland
Developer of db8 Site Dev http://extensions.joomla.org/extensions ... 8-site-dev

User avatar
lalasbill
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Tue Jun 30, 2009 5:12 am
Location: Australia
Contact:

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby lalasbill » Mon Feb 04, 2013 7:52 pm

Hello guys,

someone had this script working,

debuging it, it is showing a error:

Code: Select all

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1


any help?
A person who never made a mistake never tried anything new.
Albert Einstein


http://halison.net

sovainfo
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7954
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:06 pm

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby sovainfo » Mon Feb 04, 2013 9:12 pm

Use the txt file, the code in the message itself mixes html with sql. That doesn't work!
Issue with migrating? Include logs/joomla_update.php in your report!
Blank screen? Verify pagesource for HTML code (javascript error)
Installation failing on populating database? Install with set_time_limit(0)
Document your customizations!

User avatar
lalasbill
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Tue Jun 30, 2009 5:12 am
Location: Australia
Contact:

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby lalasbill » Tue Feb 05, 2013 12:03 pm

Thanks mate,

I was using the txt file, it had errors on lines 50 and 62 on

Code: Select all

$db->setQuery($insert_query);


"$db->" was missing...

But anyway it still error because the sql syntax had ";" instead "," (comma).


Did you got it working? if so, can you please upload it for us.

Kind Regards,
Halison
A person who never made a mistake never tried anything new.
Albert Einstein


http://halison.net

sovainfo
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7954
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:06 pm

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby sovainfo » Tue Feb 05, 2013 2:37 pm

No, just looked at the code. Did question the ";" as separator but wasn't sure. Could be a setting in the database. Still a problem after changing it to ","?
Issue with migrating? Include logs/joomla_update.php in your report!
Blank screen? Verify pagesource for HTML code (javascript error)
Installation failing on populating database? Install with set_time_limit(0)
Document your customizations!

User avatar
lalasbill
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Tue Jun 30, 2009 5:12 am
Location: Australia
Contact:

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby lalasbill » Tue Feb 05, 2013 5:48 pm

Yeap, still a problem :(

I´ve attached it, have a look please.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
A person who never made a mistake never tried anything new.
Albert Einstein


http://halison.net

sovainfo
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 7954
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:06 pm

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby sovainfo » Tue Feb 05, 2013 6:48 pm

Try this one:
jfish-to-falang.zip


Added $db->query(); to execute the queries.
Change separator ; to ,
removed last . om list first insert.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Issue with migrating? Include logs/joomla_update.php in your report!
Blank screen? Verify pagesource for HTML code (javascript error)
Installation failing on populating database? Install with set_time_limit(0)
Document your customizations!

User avatar
lalasbill
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Tue Jun 30, 2009 5:12 am
Location: Australia
Contact:

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby lalasbill » Tue Feb 05, 2013 6:59 pm

It works like a charm. Thanks.

"But it didn't imported the menus, just content :-(":

05/02/13 16:00
I know why, the menu ID is different when we upgrade it, I think we have to do it manually. ;)


05/02/13 17:15
Find another problem, on the DB table #_falang_content, the item reference_field is set to name, it should be title

05/02/13 17:25
it is missing the reference_field link in same cases, and the params are different to joomla 2.5

Final solution, migrate it by hand 8) or just enter the available menus translation and save it
A person who never made a mistake never tried anything new.
Albert Einstein


http://halison.net

Omegatcu
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:10 pm

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Omegatcu » Wed Feb 06, 2013 12:18 pm

Hmmm i become the german articles as UK and without translation.

I migrated from 1.5 to 2.5 with jUpgrade. Installed German as second language and run the script.
None of the items are translated. - any suggestions?

EDIT:

I got it. Only the modules and menus are not transfered.

Has someone the possible solution what to do to make that work?

forstera
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Jan 25, 2007 8:13 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby forstera » Fri Mar 01, 2013 7:40 am

Hello all,
I launched the script and it run without any problems :
Total: 1621Rows
1 categories 2009-10-12 09:14:10
...
the problem is when I go in phpmyadmin and then I open the table j25_falang_content it's empty ? Or do I try to open the wrong table ?
For information, I'm in the migration process and my migrated site is under /jupgrade
thanks to all

Gruz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Sep 03, 2005 11:56 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Gruz » Wed Mar 20, 2013 5:12 am

Hi. Here is the script updated by me.

Instruction:
  • Let's assume you have Joomla 1.5 installed at www.domain.com. You've just migrated joomla 1.5 to joomla 2.5 using component JUpgrade and have the new joomla at www.domain.com/jupgrade. You've installed Falang extension in the new J2.5. If so, then the other points should be by default.
  • The new J2.5 is placed in jupgrade folder and new j2.5 tables has prefix `j25_` and are placed in the same database as the old j1.5 DB.
    Image
  • Download the following code http://paste.opensuse.org/view/raw/23535347, save it as a php file i.e. 'm.php' in the old joomla root. Run it in the browser http://www.domain.com/m.php
  • Visit Joomla 2.5 backend - component Falang, check translations
  • Remove the m.php file
  • You can upgrade to J3.0 without any special steps



Code: Select all

<?php
set_time_limit(0);
//init Joomla Framework
define( '_JEXEC', 1 );
define( 'JPATH_BASE', realpath(dirname(".")));
define( 'DS', DIRECTORY_SEPARATOR );
?><html>

<head>
   <title>Joomfish Upgrade from joomla 1.5 to joomla 2.5
   deverloped by http://joomquery.com
   </title>
<style type="text/css">
.classname {
   -moz-box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #f29c93;
   -webkit-box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #f29c93;
   box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #f29c93;
   background:-webkit-gradient( linear, left top, left bottom, color-stop(0.05, #fe1a00), color-stop(1, #ce0100) );
   background:-moz-linear-gradient( center top, #fe1a00 5%, #ce0100 100% );
   filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#fe1a00', endColorstr='#ce0100');
   background-color:#fe1a00;
   -moz-border-radius:6px;
   -webkit-border-radius:6px;
   border-radius:6px;
   border:1px solid #d83526;
   display:inline-block;
   color:#ffffff;
   font-family:arial;
   font-size:15px;
   font-weight:bold;
   padding:6px 24px;
   text-decoration:none;
   text-shadow:1px 1px 0px #b23e35;
}.classname:hover {
   background:-webkit-gradient( linear, left top, left bottom, color-stop(0.05, #ce0100), color-stop(1, #fe1a00) );
   background:-moz-linear-gradient( center top, #ce0100 5%, #fe1a00 100% );
   filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#ce0100', endColorstr='#fe1a00');
   background-color:#ce0100;
}.classname:active {
   position:relative;
   top:1px;
}
/* This imageless css button was generated by CSSButtonGenerator.com */
</style>
</head>
<body >


<div style="width:980px; margin:0 auto; border:1px solid;padding:5px;">
<h1>Migrating JoomFish Joomla 1.5 contents to FaLang Joomla 2.5 & Joomla 3.0</h1>
<p>If you are here, then you have already done the following:</p>
<ol>
<li>
Let's assume you have Joomla 1.5 installed at <b>www.domain.com</b>. You've just migrated joomla 1.5 to joomla 2.5 using component JUpgrade and have
the new joomla at <b>www.domain.com/jupgrade</b>. You've  installed <a href="http://extensions.joomla.org/extensions/languages/multi-lingual-content/18210">Falang extension</a> in the new J2.5. If so, then the other points should be by default.
</li>
<li>
The old J1.5 joomla is placed in the current folder together with this file which you are running.
</li>
<li>
The new J2.5 is placed in <b>jupgrade</b> folder and new j2.5 tables has prefix `j25_` and are placed in the same database as the old j1.5 DB.
</li>
</ol>
<p><b>NOTE: The script will show errors if running for the second and more time.</b></p>
<p><b>NOTE: You can upgrade Joomla 2.5 to J3.0 after running this script.</b></p>

<?php if (@$_GET['run'] !== 'true') { ?>
   <div style="text-alignt:center;"><a href="?run=true" class="classname">RUN MIGRATION</a></div>
<?php exit;
}
else { ?>
   <div style="text-alignt:center;"><a href="?run=true" class="classname">RERUN MIGRATION</a></div>
<?php } ?>
</div>


<div style="width:980px; margin:0 auto; text-align:center">
<?php
require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'defines.php' );
require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'framework.php' );
require_once( JPATH_CONFIGURATION   .DS.'configuration.php' );
require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'database.php' );
require_once ( JPATH_LIBRARIES .DS.'joomla'.DS.'import.php' );
//require_once ( JPATH_BASE .DS.'libraries'.DS.'joomla'.DS.'factory.php' );

//DB Connection
$Config = new JConfig();

$option['driver']   = $Config->dbtype;   // Database driver name
$option['host']     = $Config->host;     // Database host name
$option['user']     = $Config->user;     // User for database authentication
$option['password'] = $Config->password; // Password for database authentication
$option['database'] = $Config->db;       // Database name
$option['prefix']   = $Config->dbprefix; // Database prefix (may be empty)
//echo $Config->dbprefix;
$db = & JDatabase::getInstance($option);
$query = $db->getQuery(true);

$query = "SELECT * FROM ".$Config->dbprefix."jf_content ORDER by id";

$db->setQuery($query);
$rows = $db->loadObjectList();
echo 'Total: '.count($rows).'Rows';
if($rows){
   foreach ($rows as $row){
   
      $fields = array($row->id, $row->language_id, $row->reference_id , $row->reference_table , $row->reference_field, $row->value, $row->original_value, $row->original_text, $row->modified, $row->modified_by, $row->published);
      foreach ($fields as $k=>$v) {
         $fields[$k] = $db->quote($v);
      }
      $insert_query = "
         INSERT INTO j25_falang_content
         VALUES (".implode(',',$fields).")";

      $db->setQuery($insert_query);
      $result = $db->query();
      if ($result !== false) {
         echo '<p style="color:green"><span>'.$row->id.'  </span><span>'.$row->reference_table.'  </span><span>'.$row->modified.'</span></p><br />';
      }
      else {
         echo '<p style="color:red">ERROR: <span>'.$row->id.'  </span><span>'.$row->reference_table.'  </span><span>'.$row->modified.'</span></p><br />';
      }
   }
}
//jos_jf_tableinfo
$query_tableinfo = "SELECT * FROM ".$Config->dbprefix."jf_tableinfo ORDER by id";
$db->setQuery($query_tableinfo);
$rows_tableinfo = $db->loadObjectList();
if($rows_tableinfo){
   foreach ($rows_tableinfo as $row){
      $insert_query_tableinfo = "INSERT INTO j25_falang_tableinfo VALUES (".$row->id.";'".$row->joomlatablename."';'".$row->tablepkID."')";

      $db->setQuery($insert_query_tableinfo);
      //echo '<p style="color:green"><span>'.$row->id.'  </span><span>'.$row->reference_table.'  </span><span>'.$row->modified.'</span></p><br />';
   }
}
?>
<p>
   This script developed by Mr Lamvt <br />
   Website:<a href="http://joomquery.com" title="Joomla free templates">JoomQuery.Com</a> <br />
   Website:<a href="http://www.softbuzz.net" title="Download your favorite software! - softbuzz.net">SoftBuzz.Net</a> <br />
   Updated by: <a href="http://gruz.org.ua" title="OBEC POCTE">OBEC POCTE</a> <br />

</p>
</div>
</body>
</html>



P.S.
Do not forget to add content language and to enable language switch plugin in J3.0 (I think in J2.5 too, I've not tested) to make FaLang work
Image

Image

matmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:26 am
Location: Heidelberg

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby matmo » Thu Apr 18, 2013 12:21 pm

Please help is appreciated:

I used both scripts "m.php and "jfish-to-falang.zip". Fortunatly I got no errors, but also no result. The translations are still missing.

I migrated from 1.5.26 to 2.5.6, incl. the update to 2.5.9 the default language is german. I am using a test installation on localhost, so first of all, there is no risk, to test all workarounds. Later, if there is success, i have to migrate it to a live installation.

Is there anybody who can help me? THX

Gruz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Sep 03, 2005 11:56 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Gruz » Thu Apr 18, 2013 12:48 pm

Correct db prefixes? What output do you get?

matmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:26 am
Location: Heidelberg

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby matmo » Thu Apr 18, 2013 1:00 pm

What you mean with output? >>Correct db prefixes? What output do you get?

I doesn't have any errormessages!

Where should I have a closer look? in the database? u need screenshots?! Logfiles?

What u want :-)

Gruz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Sep 03, 2005 11:56 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Gruz » Thu Apr 18, 2013 3:06 pm

What do you get when you run m.php in your browser?
What db prefixes does your j1.5 and j2.5 databases have?

matmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:26 am
Location: Heidelberg

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby matmo » Fri Apr 19, 2013 6:24 am

Thank you for your patience. I do get the following output with m.php:

Total: 1327Rows
ERROR: 1 menu 2008-11-24 23:12:36
ERROR: 2 menu 2008-11-24 23:12:36
ERROR: 3 categories 2008-12-03 18:44:52
ERROR: 4 categories 2008-12-03 18:44:52
ERROR: 5 categories 2008-12-03 18:44:52


etc......

the first execution was without any errors!!!!

The database looks like this:

see attachement

https://docs.google.com/file/d/0B235R3t ... sp=sharing

Do you need a special view or a special row of this database?

Greetings

Gruz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Sep 03, 2005 11:56 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Gruz » Fri Apr 19, 2013 7:25 am

What do you have in j25_falang_content? Those errors mean that the records are already there. But if they are there, why do you say it have not imported anything?

matmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:26 am
Location: Heidelberg

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby matmo » Fri Apr 19, 2013 8:58 am

Hmmmm, I am a little bit confused. :'(

I have some content, but only categories, and only german text - remember, i am missing the english
translations.

Look here to verify:
http://www.rog.de

I made a sql dump of this site, then I made a local installation of the old version, and every thing was working, incl. the translations.

Only i made the migration then, the translations were missing...... :eek:

Greetings

Gruz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Sep 03, 2005 11:56 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Gruz » Fri Apr 19, 2013 9:05 am

Sorry, I cannot debug your situation using telepathy.

matmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:26 am
Location: Heidelberg

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby matmo » Fri Apr 19, 2013 9:13 am

I will do everything to get facts for you!

what do you need?

A new screenshot of the database? a dump?

:-[

Gruz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Sep 03, 2005 11:56 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Gruz » Fri Apr 19, 2013 9:21 am

Akeebabackup of J1.5 web-site so I can establish it at my local host and migrate to J2.5 and migrate to JoomFish to Falang.

But as far as I remember, there is a J2.5 JoomFish versiob already. Maybe it would be better for you to use it, what do you think?

matmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:26 am
Location: Heidelberg

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby matmo » Fri Apr 19, 2013 9:28 am

Ok no probs 8)

I will send you a backup.... and of coursr i was using first joomfish 2.5 !!!!

Ok, step to step!

I will back up right now my local installation!

krmr
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 29
Joined: Tue Feb 24, 2009 11:40 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby krmr » Tue May 07, 2013 2:11 pm

Hi, thanks a lot for the only script I was able to find that DO migrate content, incl k2 items from jf j1.5 to falang j2.5.
I have a serious problem though tried to make the process w. jupgrade, then running the script 3 times. I am sure I followed the steps thoroughly and I do get items migrated, but then when I open the site I get the error:
Fatal error: Out of memory (allocated 82051072) (tried to allocate 261900 bytes) in www/root/jupgrade/plugins/system/falangdriver/falang_database.php on line 303

Please, any help is much appreciated!
I searched like krazy for similar error outputs to no avail.
10x!
K

Gruz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Sep 03, 2005 11:56 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Gruz » Tue May 07, 2013 2:27 pm

You have toooo much content. Ask your hoster to increase memory limit. Try breaking pages into pages to limit per-load memory usage. It's not a migration question anyway.

krmr
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 29
Joined: Tue Feb 24, 2009 11:40 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby krmr » Tue May 07, 2013 3:24 pm

It does not sound like a real reason. I have 512MB limit, thats ridiculously high. The 1.5 site does not have any troubles. The migrated site, when I switch off FaLang plugin also does not have any trouble. But only when falang is switched on I get the error. So there must be something going on with those db tables migrated into the falang tables, no!?
Any suggestions what I might do? I have only 250 k2 items, not much text in each item, a video in some of them, an image gallery, and thats all.

Gruz wrote:You have toooo much content. Ask your hoster to increase memory limit. Try breaking pages into pages to limit per-load memory usage. It's not a migration question anyway.

Gruz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Sat Sep 03, 2005 11:56 am

Re: How to migrate Joomfish content (j1.5) to Joomla 2.5?

Postby Gruz » Tue May 07, 2013 3:33 pm

I don't have ideas. It must be inverstigated deeply, debugged. I didn't develop a script for performing migration and wasn't going to support it. I just shared my experience.


Return to “Migrating and Upgrading to Joomla! 2.5”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests