The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Apr 16, 2012 12:29 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Apr 18, 2011 1:12 pm
Posts: 26
Hello.

Im working with beez5 local. And i changed a bit on the css files to have it look like I wanted it to be.

But now every module in contentarea is after the modules name getting shown the following sign: 3>

I don't know where it came from or if its something to do with the components or modules i have installed.

I have attached a picture. I have tried with firebug and i can see that its a h3 not have the closing tags the trouble under the div class moduletablemenu.

Attachment:
picture with firebug open.png


Where can i correct this. I have tried to find it but gone blind on searching.

please help.
IGJ


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 03, 2012 6:54 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Sat Apr 21, 2012 2:15 am
Posts: 244
Location: Sri Lanka
Did you edit your template files? It looks like an error in the breadcrumbs module code.

First remove (delete) that module from your template and see if the error goes away.

Then try to re-introduce it and see if the error appears or not.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group