The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jan 19, 2013 6:47 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sat Jan 19, 2013 6:43 am
Posts: 5
Hello guys,

I am currently having an issue with Joomla 3.0 - On every page in the Administrator Panel where there is the option to do batch processing the window automatically pops up even when you don't click the batch button. I keep getting prompted with the "Batch process the selected modules" window. It's rather annoying because I have to click cancel each time it pops up.

Are there any known issues with this? I have searched Google and couldn't find anything related.

Thank you for your time,
-eNkrypt


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 13, 2013 10:01 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Oct 11, 2006 5:07 pm
Posts: 6
I have the same problem. Help? :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 13, 2013 10:19 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Oct 11, 2006 5:07 pm
Posts: 6
I recently installed:

-ARTIO JomSEF
-jbetolo
-Header Tags
-Easy Fronted SEO
-RokBooster


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 14, 2013 2:35 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Oct 11, 2006 5:07 pm
Posts: 6
I found the problem. I was using cloudflare.com and somehow they [censored]*d it up :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 22, 2013 1:43 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Fri Feb 22, 2013 4:43 am
Posts: 2
I just had this same problem as well. Disabling "Rocket Loader" in CloudFlare fixed this for me.

You can disable "Rocket Loader" in CloudFlare under "CloudFlare settings" -> "Performance settings".


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 01, 2013 7:56 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Fri Mar 01, 2013 7:44 pm
Posts: 1
I had the same problem in Joomla 3.0.

You don't have to fully disable the Rocket Loader, you can add a page rule for yourdomain.tld/administrator/* and keep the frontpage still benefiting of it. You can do it on your websites list -> gear icon -> "Page rules"


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 31, 2013 11:40 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Thu Oct 03, 2013 3:21 pm
Posts: 3
I experienced the same issue in Joomla 3.1.5. Thanks for the solution cavodesigns. Unfortunately just adding the page rule in Cloudflare didn't work for me. I had to fully disable it.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 21, 2013 6:32 pm 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Mon Aug 10, 2009 3:58 pm
Posts: 224
Location: Laguna Beach
This is a know issue and documented here on how to add the page rule for the backend:
http://blog.cloudflare.com/introducing- ... feature-co

Its has specific syntax so you might want to use:
*yourdomain.tld/administrator/*
example:
*modernmagic.com/administrator/*

You probably will have to wait a while for the rule to take affect.

_________________
Joomla! Website Designer http://www.modernmagic.com
Joomla! User Group Leadership Team http://www.ocjoomlausergroup.org/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 28, 2013 4:05 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Aug 25, 2013 9:09 am
Posts: 18
Location: Florida
MRJR wrote:
I experienced the same issue in Joomla 3.1.5. Thanks for the solution cavodesigns. Unfortunately just adding the page rule in Cloudflare didn't work for me. I had to fully disable it.


It didnt work for me either, until i added the home rules like this:
www.yourdomain.tld/administrator/*
and also added
yourdomain.tld/administrator/* (without the www)

When i did it this way, it worked for me.

_________________
Joomla Bitcoin Module: http://grnlight.net/index.php/bitcoin-prices-module
Joomla Dogecoin Module: http://grnlight.net/index.php/dogecoin-prices-module


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 09, 2014 12:16 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Posts: 19938
Location: Nijmegen, The Netherlands
modernmagic wrote:
This is a know issue and documented here on how to add the page rule for the backend:
http://blog.cloudflare.com/introducing- ... feature-co

Its has specific syntax so you might want to use:
*yourdomain.tld/administrator/*

Thanks to this topic I solved my issue.
I thought that there was something wrong with my administrator template :)
Thanks!

_________________
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator - Community Leadership Team
http://www.db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Nederland
Joomla 2.5 multilanguage in 10 steps: http://www.db8.nl/en/joomla-presentatio ... ge-website


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group