Images are not displayed in intro text

General questions relating to Joomla! 3.x. Please consider the availability of third-party templates and extensions when deciding which Joomla version to use.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you should use this tool to help you post.
Yoreck
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Wed Jan 02, 2013 4:48 am

Images are not displayed in intro text

Postby Yoreck » Wed Jan 02, 2013 11:54 am

Images are not displayed in intro text

sysinfo:
Joomla! 3.0.2 Stable [ Ember ] 08-November-2012 14:00 GMT
Joomla Platform 12.2.0 Stable [ Neil Armstrong ] 21-September-2012 00:00 GMT
php 5.3.13
SEF urls with url rewriting used

How to reproduce:
1.Add a new article
2.Add an image to an article with "image" button below
3.Add article to category
4.Save an article

Expected result:
Image displayed in article text in category view ( http://my.site/category )
Image displayed in article text on article page ( http://my.site/category/20-my-article )

Actual result:
No images are displayed and no "<img>" tag can be found in page source

And some people seems to have the same bug since J!1.5 (????) see this thread viewtopic.php?f=428&t=632948

User avatar
brian
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 11300
Joined: Fri Aug 12, 2005 7:19 am
Location: Leeds, UK
Contact:

Re: Images are not displayed in intro text

Postby brian » Wed Jan 02, 2013 10:10 pm

This works perfectly - its a fundamental feature

When you add the image does it appear in the wysiwyg editor
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"Exploited yesterday... Hacked tomorrow"
Blog http://brian.teeman.net/
Joomla Hidden Secrets http://hiddenjoomlasecrets.com/

Yoreck
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Wed Jan 02, 2013 4:48 am

Re: Images are not displayed in intro text

Postby Yoreck » Thu Jan 03, 2013 5:00 am

Yes i see it in wysywig. But i don see em in frontend.
and if i add this article to menu - images appears. But i don't need it in menu, and this is extra work - to add all articles to menu manually after creation

User avatar
brian
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 11300
Joined: Fri Aug 12, 2005 7:19 am
Location: Leeds, UK
Contact:

Re: Images are not displayed in intro text

Postby brian » Thu Jan 03, 2013 8:54 am

Are you using a default template?
What extensions have you installed?
"Exploited yesterday... Hacked tomorrow"
Blog http://brian.teeman.net/
Joomla Hidden Secrets http://hiddenjoomlasecrets.com/

akgNew
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Jan 03, 2013 2:43 pm

Re: Images are not displayed in intro text

Postby akgNew » Thu Jan 03, 2013 3:05 pm

Hi have the same problem.

after saving my article i get the name of the picture in my JCe editor wysywig
or this .\\:\

Yoreck
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Wed Jan 02, 2013 4:48 am

Re: Images are not displayed in intro text

Postby Yoreck » Fri Jan 04, 2013 5:43 am

Problem solved.

It was caused by mod_newsfeed configuration.

Solution:
Extension->Module Manager->Article Module - Newsfeed (or what ever it is named) -> Basic Options tab
Switch "Show Images" to "yes"


Return to “General Questions/New to Joomla! 3.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests