Error in Hello World 2 component tutorial Help menu item

Joomla! Documentation Workgroup

Moderators: Chris Davenport, Hutchy68

User avatar
focalguy
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 909
Joined: Fri Aug 19, 2005 2:46 am
Location: Washington State, USA
Contact:

Error in Hello World 2 component tutorial Help menu item

Postby focalguy » Sun Nov 27, 2005 6:36 pm

On page http://help.joomla.org/content/view/774/125/

At the start it says to create a file help/helloworld.html but when you get to the last portion of the tutorial it says
Create a file called politehello.html and place it in a new directory called /help under your component directory (that is, com_hello).


It should be helloworld.html as the rest of the code is referring to this file.

User avatar
manuman
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 911
Joined: Fri Aug 12, 2005 1:58 am
Location: Perth - Western Australia
Contact:

Re: Error in Hello World 2 component tutorial Help menu item

Postby manuman » Mon Nov 28, 2005 2:03 am

I have set this up in the tracker to remind me to have a second look. We have had this request previously and I thought I had fixed it.

Check back in a day or twop.

Cheers
Shayne
http://elastik.space Elastik Space - Enterprise Joomla! in the Cloud.

User avatar
focalguy
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 909
Joined: Fri Aug 19, 2005 2:46 am
Location: Washington State, USA
Contact:

Re: Error in Hello World 2 component tutorial Help menu item

Postby focalguy » Mon Nov 28, 2005 4:40 am

Thanks, I will check it again in a few days or when I remember ;) . I would have put it in the tracker myself but was getting an error when trying to create an account on the forge.

User avatar
focalguy
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 909
Joined: Fri Aug 19, 2005 2:46 am
Location: Washington State, USA
Contact:

Re: Error in Hello World 2 component tutorial Help menu item

Postby focalguy » Wed Dec 07, 2005 6:32 pm

Seems the error is still there to me... am I mistaken?

User avatar
Chris Davenport
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1383
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:57 am
Location: Shrewsbury, Shropshire, United Kingdom

Re: Error in Hello World 2 component tutorial Help menu item

Postby Chris Davenport » Thu Dec 08, 2005 10:30 am

Fixed now.  Thanks for reporting the error, focalguy.  Our apologies for taking so long.

Regards,
Chris.
Chris Davenport - Joomla Production Leadership Team

Lion Coppice http://www.lioncoppice.org/
Davenport Technology Services http://www.davenporttechnology.com/


Return to “Documentation - Feedback/Information/Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests