The Joomla! Forum ™






Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 2:00 pm 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Jul 03, 2008 8:48 am
Posts: 5
Aupa danoi! (o norbaiti)

Arazotxo bat daukot. Gauzia da Joomlaz sorturiko atarixan sartzian honako mezu hau agertzen jatela:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home

Oiñ dala pare bat aste ondo zebilen eta orrixa perfekto ikusten zan.
Gauzia da, zerbitzarixan (kanpuan kontratautako enpresa bat) aldaketak ein omen ditxuela. Eztakitx ze aldaketa izan diezen baina egun hortatik aurrera atarixak kaskau itxen dau.

Foruetan beitzen ibili naz ta itxuradanez goiburukuen arazo bat da. Behin kargatuta barriro be informaziñua bidaltzen saiatzen omen dala edo.

Probau dot orrialde nagusian, hau da, index.php -n aldaketa batzuk itxen baina noraezien nau. [Ondorengo bi funtziñuak lekuz aldatzen ta kodeko lerro batzuk komentatzen ibili naz]


ob_start();
ob_end_clean();


Traza osua:
Warning: include_once(/home/.../euskara.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/etxelann/public_html/index.php on line 145

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/.../language/euskara.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/.../index.php on line 145

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../index.php:145) in /home/.../index.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../index.php:145) in /home/.../index.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../index.php:145) in /home/.../index.php on line 257

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../index.php:145) in /home/.../index.php on line 258

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../index.php:145) in /home/.../index.php on line 259

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../index.php:145) in /home/etxelann/public_html/templates/ja_fagus/ja_templatetools.php on line 25

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../index.php:145) in /home/.../templates/ja_fagus/ja_templatetools.php on line 26

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/etxelann/public_html/index.php:145) in /home/.../templates/ja_fagus/ja_templatetools.php on line 27

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../index.php:145) in /home/.../templates/ja_fagus/ja_templatetools.php on line 28





Norbaitek badaki nola konpondu arazo hau??

Nire kabuz konpontzen badot idatzikot hemen erantzuna.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 4:05 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Oct 26, 2006 5:06 pm
Posts: 15
Location: Oiartzun
Iepa +[SuGaaR]-, ez dakit zein izango den daukazun arazoa baina laguntzen saiatuko naiz ;)

Diozunez ez duzu zuk aldaketarik egin (benetan? ;P ) eta zerbitzarian aldaketaren bat egin dute, ze aldaketa egin dizuten zehatzago esaterik? (agian lagun dezake). Bestalde Warning asko ikusten ditut euskara.php fitxategia ez duela aurkitzen esaten dutenak, zihurrenik ez dauka ezer ikustekorik baina begirada bat eman, ez badago euskara.php fitxategia hartu ingelesekoa (edo gaztelera, frantzesa...)eta jarri euskara.php bezala, gutxienez ez dute lata gehiago emango.

Ze adarretan zabiltza? iruditzen zait 1.0-an ez? :/ ( berritu behar da eh :P jejejej) 1.5 bertsioak aldaketa asko dakartza baina behin asimilatzen duzula askoz aukera gehiago eta sendoagoaren itxura ematen dit (hau pertsonala da eh ).

Amaitzeko beste begirada bat eman templateei, azken warning-ak hoien kexu da, frogatu ea templatea aldatuz ekiditen diren, ala bada, badakizu nondik konpontzen hasi gutxienez ;)

Aio

Danel

Oharra: Ahalik eta informazio gehien eman, bertsioa, zerbitzariko konfigurazioa (php4 edo 5?)... :)
Oharra2: jakin daiteke zein den arazoak ematen dizun orriaren helbidea?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 18, 2008 11:26 am 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Jul 03, 2008 8:48 am
Posts: 5
Aupa Danel!!

Lehenik eta behin barkamena eskatu biher dotzut holako berandu erantzutiagatxik...
Badakitzu, opor garaia da ta... Eskerrikasko benetan erantzutiagatxik!

Ia arazoa zehazterik dauketen:

Ziurtatzen dotzut lehen ondo zabilela ta nik ez dotela aldaketaik iñ arazo hau azaldu aurretik.
Gauzia da lehen zerbitzarira modu baten loggeatzen nintzela ta oiñ aldatu iñ dauiela loggeua. Aldaketa hori emun zan egun beretik dauket arazo hau.

Zerbitzarixa enpresa onena da: http://www.hostinglmi.es/ eta software bat dakar iada instalauta email kontuak, web orrialdea... kudeatzeko.

Hasiera baten Joomla neu instalatzen saiatu nintzen (1.0.15) baina arazo ugari euki nintxun baimenak ziela ta ez ziela zerbitzarian bertan dagoen software horrek eskaintzen dauen fitxategi kudeatzaileaz.
Hortan nenbilela zerbitzarian bertan, "fantastico" izeneko pakete baten barnien Joomlan instalatzailia zauela konturatu nitzen. (Joomla honen bertsioa> 1.0.13)+ [PHP 5.1.6] + APACHE3
Bertsio hau instalatzian ez nauen inolako arazoik izan ta behin orrixai forma pixka bat emun ostien
"jafagus" izeneko template-az eman notzen itxuria. Horrez gain 3 osagai(components) gehiago txertatu nitxun:
JoomFish:> Orrialdea hainbat hizkuntzatan ikusteko aukera izateko [1.7] *******
JoomlaXplorer:> Beste fitxategi administratzailea depresibua dalako [1.6.3]
zOOm Media Gallery:> Irudi galeriak... sortzeko [2.5.1] hau ez dot oindion ondo kontroletan baina bueno...

* JoomFish-ekin arazoak izan nitxun ta nire ezjakintasuna dala eta ezin izan nauen arazua konpondu. Joomla bertsioa zaharra zanan ondoriora iritsi nitzen....
Hitzak banan banan itzultzera behartuta nauen, hitz bakoitza itzultzian administratzaile kontutik "desloggeau" itxen zan. Halata be itzulpen hauek ondo gordetzen zien ta nahiz ta astuna izan menuetako hitz danak itzuli nitxun.


Gauzia da, atzian hau dana egonda be orrixa perfekto ikusten zala.
Egun batetik bestera aurrekuen idatzi nitxun warning eta erroriak agertu zien nik inolako aldaketaik iñ barik!!

>templatea aldatuta errore berdinak agertzen die
>euskara.php sortzen oiñ ingot probia ta komentauko dot ia zeoze aldatzen dan edo ez...
>Helbidia: http://etxe-lan.com/


Beste barik, barriro be eskerrikasko erantzutiagatxik ta laguntziagatik!!!



[Aurretik Joomla nire etxien WAMP gainien instalauta ta erabilita dauket ta asko gustau jatenez lanerako hori erabiltzia erabaki nauen...]

Aurrera bolie!!!

beñat

_________________
"When injustice becomes law, resistance becomes duty"

...denok Malcom X!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 20, 2008 11:07 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Oct 26, 2006 5:06 pm
Posts: 15
Location: Oiartzun
Iepa Beñat, ez nabil denbora askorekin (oporrak amaitu zaizkit diooooxxxx) baina ez nago ahaztuta ;P. Begirada bat emaiozu textu honi, bertan dionez hutsuneekin e.a. kontuz izateko, fitxategiak ukitu dituzula diozu (ob_start();-ak eta mugitzen...) agian hor izan daiteke arazoa :/ bestalde frogatu duzu euskara artxiboa jartzea? zelan joan da?

Gogoratzen naiz 1.0 adarrean JoomFish-ak arazo asko eman zidala...(neuronei jaiek ez diote mesede egin XD ) mmm kopia bat egin ezazu web orri guztiarena porsiaka eta froga ezazu JoomFish gabe ea arazoaren iturria azaltzen den.

Beste aukera bat gzip-a da, gzip aktibatuta dauakzu ezta? kendu ezazu ea ze gertatzen den....

Oraingoz hau, ea konpontzen duzun ;)

Danel

Oharra: Oso polita geratu zaizu orria ;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 11:08 am 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Jul 03, 2008 8:48 am
Posts: 5
Aupa Danel!

Konponduta! :D

euskara.php eta castellano.php fitxategixak sortuta warning danak desagertu die ta orrialdia perfekto ikusten da.

Gainera hizkuntzen aukeria be ondo dabil... [Oingoz!]

Ta ni kodia ikutzen... Eskerrak index-an kopixa bat naukela!! jejeje

Eskerrikasko laguntziagatik benetan!!

beñat

p.d. Arraruena da nik ez dotela aurretik ezebe iñ WARNING hoiek agertzeko... Nondik datorren jakin gabe geratu naz...
p.d.2. Noizbeinka naz hemendik!!!!

_________________
"When injustice becomes law, resistance becomes duty"

...denok Malcom X!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 1:44 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Dec 06, 2008 1:26 am
Posts: 2
Location: New Zealand
Can somebody translate it?

_________________
Joomla is great!
http://armyshop.co.nz


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 8:24 pm 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Jul 03, 2008 8:48 am
Posts: 5
It's hard for me to translate all the text. I wrote it in Euskara, (Basque) my language.
What's your problem?

Maybe i can help you... [i'm a simply joomla user]

_________________
"When injustice becomes law, resistance becomes duty"

...denok Malcom X!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 30, 2009 7:00 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Jan 29, 2009 6:28 pm
Posts: 10
Sugaar just hard to understand being a english speaking person. Nvm, guess someone who understands your language can help you solve this issue.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group