The Joomla! Forum ™






Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Nov 17, 2008 8:00 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Nov 03, 2008 11:59 am
Posts: 4
Opettelen Joomlan käyttöä. Valitsin 1.0.15 ja kokeilin ensin omalla koneella (XAMPP).
Ostin palvelintila sekä domain, ja siirsin eng. 1.0.15 versio (koska suomi on vasta beta versiossa) palvelimelle.

Laitoin vahingossa Global Configuration kohdassa Site Offline: Yes.
Tarkoitus oli etteivät muut näkee sivuani ennen kuin se on valmis.
Nyt itsekään en pääse sinne sisään, tulee ilmoitus että sivu on offline.

FileZila ftpllä pääseen siihen, miten laitan sivuni taas online tilaan ta siihen tilaan että näkyy Adminille mutta ei muille ennen kuin on valmis?

Miten muuten piilottaan Administrator kohta etusivulta (kun saan sivu online tilaan), ettei häiritse muita?
Vielä askarruta mieltä miten teen toinen, samanlainen sivu vain eri kielellä, esim. www.omasivu.com/fi, siis mitä asetuksia se vaatii?

Ei ole mitään menetettävissä, vasta rakennan sivua ja harjoitelleen. Nettiyhteys on hidas (256), etten jaksaa poistaa jälleen kerran kaikki ja siirtää/asentaa uudestaan.

Kiitos


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 17, 2008 9:06 pm 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Wed Aug 17, 2005 10:17 pm
Posts: 455
Location: Helsinki
Hei,

Vaikka sivustosi on offline-tilassa, voit kirjautua administrator-puolelle ja laittaa sivuston takaisin online-tilaan.

Kannattaa käyttää myös Joomlaportal.fi-foorumin hakutoimintoa.

_________________
Finnish Translation Coordinator -
Member of the Finnish Joomla Translation Team  - http://www.joomlaportal.fi


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 18, 2008 6:56 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Nov 03, 2008 11:59 am
Posts: 4
Kiitos vastauksesta. Olen kyllä käyttänyt hakua ja lukenut UKK, mutta en ole löytynyt oikea vastausta tai en ole osannut löytää? UKK-ssa on paljon asiaa joka tarvitsen sivun rakentamisessa, sitä luen, ensin pitäisi päästä Adminina sisään.


Miten kirjaudun omaan sivuun kun on vain ilmoitus: "Sivu on offline tilassa...", onko joku oikopolku olemassa tai pitääkö muokata joku tiedosto FTPn kautta?

Kiitos


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 18, 2008 7:16 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Wed Aug 17, 2005 10:17 pm
Posts: 455
Location: Helsinki
Jos sivustosi osoite on:

www.omasivusto.fi

niin kirjaudu www.omasivusto.fi/administrator
ja pääset ylläpitoliittymään.

muutoksen voi tehdä myös configuration.php -tiedostoon, jos käytössäsi on Joomla! 1.5, niin tarkista, että offline-tilaa merkkaava rivi on tätä muotoa:

var $offline = '0';

_________________
Finnish Translation Coordinator -
Member of the Finnish Joomla Translation Team  - http://www.joomlaportal.fi


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 18, 2008 7:23 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Nov 03, 2008 11:59 am
Posts: 4
OK, löytyi :)
Englantini ei ole kovin hyvää, onneksi nettisanakirja on.

Kiitos kuitenkin.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 18, 2008 8:31 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Wed Aug 17, 2005 10:17 pm
Posts: 455
Location: Helsinki
Eipä mitään, hyvä että asia selvisi.

_________________
Finnish Translation Coordinator -
Member of the Finnish Joomla Translation Team  - http://www.joomlaportal.fi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group