The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Apr 13, 2009 11:08 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Apr 05, 2009 7:12 pm
Posts: 13
How to make my joomla site compatible with IE


Last edited by ooffick on Mon Apr 13, 2009 11:55 am, edited 1 time in total.
Mod Note: Changed the title to something more descriptive.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IE
PostPosted: Mon Apr 13, 2009 11:55 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Thu Jul 17, 2008 3:10 pm
Posts: 10910
Location: Ireland
Do you have a URL so I can have a look at it? Or can you explain what's wrong? Do you see your page in IE6, IE7 or IE8?

Olaf

_________________
Olaf Offick - Global Moderator
http://learnskills.org


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IE
PostPosted: Mon Apr 13, 2009 11:57 am 
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Thu Jul 10, 2008 2:51 am
Posts: 1284
tick wrote:
How to make my joomla site compatible with IE


Use a template that was designed properly to work with all browsers.

Failing that, fix your template.

http://www.w3schools.com/Css/default.asp
http://www.w3schools.com/html/DEFAULT.asp

_________________
http://nodwell.net
http://cjeweb.com
Custom Web Development & Joomla! Templates


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 13, 2009 2:22 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Apr 05, 2009 7:12 pm
Posts: 13
its: http://www.newerafund.com/invest


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 13, 2009 2:35 pm 
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Thu Jul 10, 2008 2:51 am
Posts: 1284
I'm guessing your problem has more to do with improperly configured SEF settings than with your template. Yoo theme templates typically work the same in both IE and FF. Your home page looks teh same to me in both FF and IE, but I'm unable to navigate to any links off of the main page. I suspect it's due to improperly configured SEF settings based on the shape of the URLs I'm seeing. I would turn off all SEF/SEO functions and see if your pages behave as you expect. Once you've got your site the way you want it, then you can try to enable SEF again. You need to know how your server is configured and how to use mod_rewrite and .htaccess within your particular server environment to get SEF working on your site.

_________________
http://nodwell.net
http://cjeweb.com
Custom Web Development & Joomla! Templates


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 13, 2009 3:32 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Apr 05, 2009 7:12 pm
Posts: 13
thanks

i think is better now


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group