The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 09, 2009 5:59 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Mon Jan 29, 2007 8:28 pm
Posts: 106
Good Afternoon,

As of yesterday, when I go to create a New Menu Item under the Main Menu, the Link Box is empty. Usually this is auto created, but for some reason, since the latest upgrade, this no longer is putting in any links.

This is a huge problem because I can no longer create any new Menu Items.

I can however see the links on all my old Menu items.

Image

You can see by the picture there is no link information attached. This happens for every New Menu item I try to create.

Thanks for the help.
Paul


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 14, 2009 11:30 am 
User avatar
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar

Joined: Thu Aug 18, 2005 8:43 pm
Posts: 7986
Location: New York
The link is not created until you save the first time.

_________________
So we must fix our vision not merely on the negative expulsion of war, but upon the positive affirmation of peace. MLK 1964.
http://officialjoomlabook.com Get it at http://www.joomla.org/joomla-press-official-books.html Buy a book, support Joomla!.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 07, 2009 5:14 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue Jul 07, 2009 5:04 am
Posts: 1
Actually, that does not work as I am having the same error; my screen looks exactly like the screenshot above. This has happened ever since I updated sites to 1.5.10 and above. At first everything is fine and then it randomly stops creating menu links. Also, I can not edit that box and the box above "Menu Item Type" is empty where there is normally the type in there. When I go back to edit it, again, nothing.

This has happened on four sites now and I can not figure out how to fix them and have had to reinstall each site, sometimes several times.

Please help as I am almost done with another site and as of 30 mins ago, I am now having to look at starting from scratch once again...

Thank you,
Ella


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 20, 2009 5:46 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Sep 20, 2009 12:57 pm
Posts: 9
Im getting the same problem here, its doing my head in and im using 1.15.14 of joomla....

4 hours later.. ive sussed it!!! wahey!!!

Im using IE8 browser... all you need to do is to delete all files & cookies and browsing history within the program for IE8, except passwords and the link returns - easy when you know how!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 02, 2010 7:18 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Nov 30, 2008 9:22 pm
Posts: 37
Running Joomla 1.5.20 and having the same problem. The above solution does not work for me. This is a real problem!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 04, 2010 6:54 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Mar 09, 2009 6:21 am
Posts: 7
I have the same problem wid my joomla 1.5.20. what i do. cuz this is 3rd time i start working for scratch because of this problem. rite now i am at ending point but this problem showed up again. and became my nightmare. plz give solution for this problem. thanx n waiting for proper solution.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 04, 2010 3:57 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Nov 30, 2008 9:22 pm
Posts: 37
I sort of figured the problem out. Read my last post on this thread (hope it helps):

viewtopic.php?f=431&t=520440


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 04, 2010 7:56 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Mar 09, 2009 6:21 am
Posts: 7
Thanx for the Tip bro. But is there any proper solution?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 10, 2011 3:46 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sun Jul 10, 2011 3:20 pm
Posts: 1
Me too I can not see menu items in the menu items manager after I created menu items and link them to articles in Joomla 1.6. Any assistance will be appreciated!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 22, 2011 10:13 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Mar 09, 2009 6:21 am
Posts: 7
Once again i got this fffkin problem. losing my mind and temperament. kindly give solution, cuz this is the place where i m hoping for solution.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 5:45 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Thu Feb 09, 2012 5:42 am
Posts: 1
looking for a solution for this as well.. anyone? :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 13, 2012 8:39 am 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Sep 24, 2012 9:34 am
Posts: 41
Location: USA
Hi all .
Did you seen this topic . I'm sure you can solve your problem by reading this topic viewtopic.php?f=579&t=592018 .

_________________
http://web-dorado.com
http://howcooktasty.ru


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: Christar and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group