$_POST blank for self-calling form

General questions relating to Joomla! 1.5 There are other boards for more specific help on Joomla! features and extensions.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you should use this tool to help you post.
dirkschmidt
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sun Aug 16, 2009 3:33 pm

$_POST blank for self-calling form

Postby dirkschmidt » Sun Aug 16, 2009 5:33 pm

I'm somewhat new to Joomla, so please excuse any obvious mistakes.

I've got a self-calling form that is supposed to set $_POST. When I access $_POST via JRequest::getVar in index.php it is set correctly. When I access it in the article itself (via Jumi) suddenly $_POST is not set anymore. I've tried this with Jumi as well as DirectPHP. The same code is working on my local testsite without any problems. Given that $_POST is set correctly initially and then further in the code suddenly changed I assume this is an issue somewhere in the Joomla stack (either a plugin, module etc.), rather than an issue with server configuration.

Does anybody have any advice where to start looking and what the issue might be?

Joomla: 1.5.6, Jumi 2.1 Beta 3

dirkschmidt
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sun Aug 16, 2009 3:33 pm

Re: $_POST blank for self-calling form

Postby dirkschmidt » Sun Aug 16, 2009 6:09 pm

Never mind - apparently it was the cache being switched on.


Return to “General Questions/New to Joomla! 1.5”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests