The Joomla! Forum ™






Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 5:29 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Dec 16, 2009 9:11 am
Posts: 7
با سلام
بنده جوملا 1.5.15 فارسی رونصب کرده ام
و پس از ایجاد مطلب جدید می خوام در منوی اصلی یک لینک به این مطلب بزنم
از قسمت منوی جدید نوع منو را مطلب خاص انتخاب می کنم ولی متاسفانه دکمه انتخاب مطلب غیر فعال است
حدود 20 بار جوملا رو نصب کردم ولی متاسفانه درست نشد لطفا کمکم کنید
شایان ذکر است وقتی جوملا انگلیسی ( نسخه اصلی ) رو نصب می کنم همچین مشکلی ندارم
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 8:02 am 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Posts: 997
Location: UAE
salam

shoma az kodom noskhe az joomla farsi estefade mikonid ?

agar momkene username va password admin ro bedid barresi mikonam

ya ali

_________________
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 8:18 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Dec 16, 2009 9:11 am
Posts: 7
با سلام
بنده از جوملا 1.5.15 استفاده می کنم البته به صورت local روی سیستمم
از شماسپاسگزارم
مشکلمحل شد
با firefox کاملا درست کار می کنه
مشکل از اینترنت اکسپلورر بود


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 2:50 pm 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Posts: 997
Location: UAE
salam

ebteda pishnahad mikonam joomla ro be akharin noskhe hale hazer yani 1.5.22 ertegha bedid :

دانلود جوملا فارسی

moshkele shoma dar ghesmate modiriat hast ya karbari ?

_________________
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 27, 2011 4:41 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Jan 24, 2011 5:48 pm
Posts: 28
به نظر من بهتره از
xampp
استفاده كنید
امكانات بیشتری هم داره و خیلی كامل هست
به سادگی هم قابل جابجایی هست

_________________
ParsMizban http://parsmizban.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 31, 2011 7:40 pm 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Fri Mar 25, 2011 7:06 pm
Posts: 52
کاملا موافقم.
درضمن حتی با عوض کردن ویندوز در صورت موجود بودن فایلهاش روی هارد نیازی به نصب
xampp مجدد نیست . پیشنهاد میکنم در صورتیکه که چند پارتیشن دارید
رو روی پارتیشنی که ویندوز درون آن نیست نصب کنید

_________________
http://www.irandream.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 02, 2011 6:59 pm 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Posts: 997
Location: UAE
irandream wrote:
کاملا موافقم.
درضمن حتی با عوض کردن ویندوز در صورت موجود بودن فایلهاش روی هارد نیازی به نصب
xampp مجدد نیست . پیشنهاد میکنم در صورتیکه که چند پارتیشن دارید
رو روی پارتیشنی که ویندوز درون آن نیست نصب کنید


az post dar ersal hayee ke be natije residan khoddari konid,
dar hale hazer emzaye shoma bar khalafe ghavanin forum joomlast, lotfan tasih konid ta ba moshkeli movaje nashid

_________________
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group