The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 107 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: Wed Dec 16, 2009 9:58 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
Quote:
Change extension .txt to .zip and decompress

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 16, 2009 10:57 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Jun 27, 2007 7:57 am
Posts: 17
Thank you very much for fast support.

I have a question. Why some of character work fine but some don't work (404 error page)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 16, 2009 3:34 pm 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
umpol wrote:
Thank you very much for fast support.

I have a question. Why some of character work fine but some don't work (404 error page)

What do you mean by "some of character" ?
No idea what is your settings.
If a url does not work, obviously you will need to delete all caches after implementing the plugin.
Also, do not use with another SEF extension. Only with native Joomla SEF.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 2:33 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Jun 27, 2007 7:57 am
Posts: 17
For example. (All are Thai character) This word "สวัสดี" work but this word "ไทยแลนด์" not work (404 - Error).

I delete all cache files and close cache from global configuration but the same result.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 8:07 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
umpol wrote:
For example. (All are Thai character) This word "สวัสดี" work but this word "ไทยแลนด์" not work (404 - Error).

I delete all cache files and close cache from global configuration but the same result.

Works here.
See picture.
Attachment:
Picture 33.jpg


I may be able to help you if you send to me by pm a name/password for a superadmin account and specify precisely where you have an issue.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 11:32 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Jun 27, 2007 7:57 am
Posts: 17
Hello,

I tested again and it work fine on linux server. but I don't know why it don't work on my PC. but I very happy with this plugin.

Thank you very much for the good plugin and support.

umpol


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 29, 2010 5:36 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Aug 20, 2008 4:58 pm
Posts: 5
how to setup the patch (base64_unicode_slugs_core_hack.zip) i downloaded it and change it's extention to zip then i try to setup it throw the backend of joomla and it asking me about XML file

can you explain how to setup it plzz


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 30, 2010 5:23 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
You have to decompress it locally and transfert by ftp to your site. Necessary files will be overwritten.
As usual, when doing such manipulation, better backup everything before.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 31, 2010 4:48 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Aug 20, 2008 4:58 pm
Posts: 5
infograf768 wrote:
You have to decompress it locally and transfert by ftp to your site. Necessary files will be overwritten.
As usual, when doing such manipulation, better backup everything before.


thanks for your support i do as u said

but now it still doesn't apply to old articles when change the alias line of articles or sections or categories

when i tried to create new section or category it give me that error

Fatal error: Cannot redeclare class JFilterOutput in C:\wamp\www\egypteyes\plugins\system\unicodeslug\filteroutput.php on line 24

and i didn't know which extention may be override with the plugin

my site in arabic language

and i was try it first on my localhost pc because site not published yet

can you help me in this situation plzz

i need to have my URLs in arabic


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 6:50 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
Works fine here. See picture.
Attachment:
Picture 84.jpg


I am afraid I can't help you without looking at your site.
Are you sure you do not use another extension which is also overwriting class JFilteroutput ?


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:21 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Aug 20, 2008 4:58 pm
Posts: 5
infograf768 wrote:
Works fine here. See picture.
Attachment:
Picture 84.jpg


I am afraid I can't help you without looking at your site.
Are you sure you do not use another extension which is also overwriting class JFilteroutput ?



i can give you screens of my used plugins & components & modules if you need

or i can give you quick start of my site in private message to your email (for security reasons offcourse)

see the way you prefer to help me getting the seo links in arabic for my site because i want to publish it soon

thanks for your support

waiting for reply


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 4:13 pm 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
I suggest you first make a search locally to find out if any file in your extensions is using " JFilteroutput"

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 02, 2010 4:23 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Jun 27, 2007 7:57 am
Posts: 17
I found error with contact. after submit contact form then 404 Error

404 - Contact not found
You may not be able to visit this page because of:

1. an out-of-date bookmark/favourite
2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
3. a mistyped address
4. you have no access to this page
5. The requested resource was not found.
6. An error has occurred while processing your request.


I tested with both linux 32bit & 64bit and windows. the same error


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 02, 2010 6:29 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
umpol wrote:
I found error with contact. after submit contact form then 404 Error

404 - Contact not found
You may not be able to visit this page because of:

1. an out-of-date bookmark/favourite
2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
3. a mistyped address
4. you have no access to this page
5. The requested resource was not found.
6. An error has occurred while processing your request.


I tested with both linux 32bit & 64bit and windows. the same error

You may have another issue in your installation.
here is a screenshot of a menu item of type contact displaying a contact, both alias using unicode slugs.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 02, 2010 6:49 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Jun 27, 2007 7:57 am
Posts: 17
No I'm not mean that menu to contact component but if you test by submit contact form you may know what i mean.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 02, 2010 10:13 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Aug 20, 2008 4:58 pm
Posts: 5
infograf768 wrote:
I suggest you first make a search locally to find out if any file in your extensions is using " JFilteroutput"



yes i did that already and founded it

plugin file called (jazin.php) it used to generate automatic menu items when i create new sections or categories and it use the default joomla "JFilteroutput" so it was confelect with the unicode sluge now it's ok with my links

thanks a lot for your help

wait for my site soon in next may inshaallah but it will be in arabic language


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 03, 2010 4:50 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Fri Apr 02, 2010 6:51 pm
Posts: 1
I have similar issue as umpol. It works for some words but not all.
do not work:

สวัสดี
ไทยแลนด์

work:
עברית


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 05, 2010 2:14 pm 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
umpol wrote:
No I'm not mean that menu to contact component but if you test by submit contact form you may know what i mean.

I do not know what you mean by "Submit contact form".
We do not have this in default Joomla core.
Adding a contact in back-end through the contact component works OK here.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 3:14 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Jun 27, 2007 7:57 am
Posts: 17
Watch attached VDO (unzip first) you will know what's problem.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 06, 2010 5:11 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
[quote="umpol":[spam] VDO (unzip first) you will know what's problem.

This has nothing to do with Unicode slugs.
Unicode slugs only deals with creating aliases when using native Joomla SEF.
Sending a mail to a contact is totally another matter.
You may have a corruption or missing file in your Joomla installation.I suggest you overwrite your Joomal files by FTP a clean full 15.15 package.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
 Post subject: SEF URLs - Support
PostPosted: Fri Apr 16, 2010 2:10 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Apr 16, 2010 2:04 pm
Posts: 8
I've been reading the forum about the SEF URLs , I just wanted to ask maybe this plugin works for English character too. I couldn't find any topic about that. I know it works for other languages, Just want to know maybe it works for English characters before downloading it.

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SEF URLs - Support
PostPosted: Fri Apr 16, 2010 2:40 pm 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
tvafrik wrote:
I've been reading the forum about the SEF URLs , I just wanted to ask maybe this plugin works for English character too. I couldn't find any topic about that. I know it works for other languages, Just want to know maybe it works for English characters before downloading it.

Thanks

ASCII is treated OK with unicode slugs plugin. If the site uses only ASCII, no need to use this plugin.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 5:20 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Mar 04, 2009 7:09 am
Posts: 5
Hello, Nice plug in. I have a problem though.
All of my videos embedded using script (JWPlayer) disappeared.
In their place I only see "This text will be replaced"
Videos done via embedded objects do work. However I have switched most vides about 30 to script.
Please advise what could be done?

Sincerely, Yevgeny

Video Player FLV (using script) disappeared


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 5:33 am 
User avatar
Joomla! Master
Joomla! Master

Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Posts: 17192
Location: **Translation Matters**
Yevgeny wrote:
Hello, Nice plug in. I have a problem though.
All of my videos embedded using script (JWPlayer) disappeared.
In their place I only see "This text will be replaced"
Videos done via embedded objects do work. However I have switched most vides about 30 to script.
Please advise what could be done?

Sincerely, Yevgeny

Video Player FLV (using script) disappeared

I am not using this extension.
It looks at what you describe that the script is not taking into account non-asciii links.
Can you provide a link to a site and page where this happens?
I also suggest you contact the developper of this extension.

_________________
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
Multilanguage in 2.5: http://help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf
---------------------------------
Joomla Translation Coordination Team • Joomla! Production Working Group


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 5:40 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Mar 04, 2009 7:09 am
Posts: 5
infograf768 wrote:
Looks like one of your extensions is already overriding the class, thus this error.
This possibility is explained where you downloaded the plugin.

To solve the issue, delete the plugin files by ftp in plugins/
Then, using PhpMyadmin, open the jos_plugins table and delete the plugin row.

I am interested to know which 3rd party extensions and plugins are installed on your site.



Hello, I uninstalled the plug in using back end and FTP, However, in the front end the site is still showing modified URL as if plug in is running. I went to jos_plugins under my sub-directiory were russian joomla database installed, but I do not understand what you mean by "delete the plugin row" Could you please specify. Sincerely, Yevgeny

***** Manual signatures are NOT allowed *****

Hello, I figured it out. After plug in is uninstalled go to the global user area select Search Engine Friendly URLs to "NO"

Thank you, for your help


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Last edited by Yevgeny on Tue Jun 01, 2010 4:24 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 6:54 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Mar 04, 2009 7:09 am
Posts: 5
infograf768 wrote:
Yevgeny wrote:
Hello, Nice plug in. I have a problem though.
All of my videos embedded using script (JWPlayer) disappeared.
In their place I only see "This text will be replaced"
Videos done via embedded objects do work. However I have switched most vides about 30 to script.
Please advise what could be done?

Sincerely, Yevgeny

Video Player FLV (using script) disappeared

I am not using this extension.
It looks at what you describe that the script is not taking into account non-asciii links.
Can you provide a link to a site and page where this happens?
I also suggest you contact the developper of this extension.


Hello, I figured it out. In order to return script video I have to uninstall it and in the global user area select Search Engine Friendly URLs to "NO"

Thank you, for your help


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 11:38 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue Mar 09, 2010 1:46 pm
Posts: 3
Thanks for your great plugin
but i have a problem (" the URL is written correctly but any page that has a Unicode alias redirects me to the home page again ")
Any Help please ??!!!
Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 27, 2010 2:13 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed May 12, 2010 4:57 am
Posts: 5
Hi Jean!

I am trying to use your plug on a windows server with IIS.

I am using Japanese Characters.

I have .htaccess working with the native SEO. The URL rewrite works with latin characters like ç ã ...

Could you please help me? I keep getting 404 errors.

Thank you very much.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 27, 2010 2:20 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed May 12, 2010 4:57 am
Posts: 5
newdev wrote:
Thanks for your great plugin
but i have a problem (" the URL is written correctly but any page that has a Unicode alias redirects me to the home page again ")
Any Help please ??!!!
Thanks.


Hi. Have your changed you htaccess.txt file to .htaccess ?

If so, are you using windows server?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 29, 2010 10:36 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed May 12, 2010 4:57 am
Posts: 5
Ok. So I discovered that the Unicode slugs works with some Japanese characters. There are some working characters but they are the minority.

Anyone, any help? Please!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 107 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group