The Joomla! Forum ™






Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun May 09, 2010 4:28 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Tue Feb 07, 2006 12:13 am
Posts: 7
Location: SLOVAK REPUBLIC
Ahojko,

potreboval by som takú vec, ze mam firemnu stranku, kde firma ma viac divizi, a potrebujem aby sa mi hlavne menu prepinalo podla toho ako sa pohybujem v nom. Vysvetlim:

Struktura menu v zakladnom stave napriklad:

STAV MENU 1:

Home
Vseobecne 1
Vseobecne 2
Vseobecne 3
Divizia 1
Divizia 2
Divizia 3
Divizia 4

po kliknuti na polozku Divizia 1 sa cele menu prepne nasledovne:

STAV MENU 2:

Home
Divizia 1
Info divizia 1a
Info divizia 1b
Info divizia 1c

po kliknuti na Home sa cele menu zase vrati do stavu 1


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 07, 2010 6:37 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Jun 05, 2010 3:41 pm
Posts: 1
Presne podobný problém som pred pár mesiacami riešil a vyriešil. Funguje perfektne.
Základom je v Správcovi ponúk (menu) vytvoriť pre každú divíziu jedno menu, potom v Správcovi modulov (rozšírenia) každému menu zadefinovať, kedy sa má zobrazovať.
Názorná ukážka je na stránke www.lineacolor.sk.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group