Prepínanie zobrazovania položiek v menu

yard2006
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Tue Feb 07, 2006 12:13 am
Location: SLOVAK REPUBLIC
Contact:

Prepínanie zobrazovania položiek v menu

Postby yard2006 » Sun May 09, 2010 4:28 pm

Ahojko,

potreboval by som takú vec, ze mam firemnu stranku, kde firma ma viac divizi, a potrebujem aby sa mi hlavne menu prepinalo podla toho ako sa pohybujem v nom. Vysvetlim:

Struktura menu v zakladnom stave napriklad:

STAV MENU 1:

Home
Vseobecne 1
Vseobecne 2
Vseobecne 3
Divizia 1
Divizia 2
Divizia 3
Divizia 4

po kliknuti na polozku Divizia 1 sa cele menu prepne nasledovne:

STAV MENU 2:

Home
Divizia 1
Info divizia 1a
Info divizia 1b
Info divizia 1c

po kliknuti na Home sa cele menu zase vrati do stavu 1

vlman
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Jun 05, 2010 3:41 pm

Re: Prepínanie zobrazovania položiek v menu

Postby vlman » Mon Jun 07, 2010 6:37 am

Presne podobný problém som pred pár mesiacami riešil a vyriešil. Funguje perfektne.
Základom je v Správcovi ponúk (menu) vytvoriť pre každú divíziu jedno menu, potom v Správcovi modulov (rozšírenia) každému menu zadefinovať, kedy sa má zobrazovať.
Názorná ukážka je na stránke www.lineacolor.sk .


Return to “Slovak Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests