Si instalohet Joomla???

taulant01
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:32 pm

Si instalohet Joomla???

Postby taulant01 » Sat Jul 18, 2009 5:50 pm

Pershendetje.

Une jam i ri ne kete forum, gjithashtu i ri ne kriimin e web faqeve. Une e shkarkova Joomla! prej web faqes www.joomla.org , por nuk po di si me instalue. Kur e shkarkova ishte ne .ZIP dhe pasi e bere EXTRACT me dulen disa Foldera, por kerkund nuk ishte ndonje lloj SETUPI ose ndonje gje tjeter qe do ta instalonte Jommla!. Nese keni mundesi ju lutem te me tregoni se si ta instaloj Joomla!

gogoli
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 357
Joined: Fri Aug 17, 2007 5:31 pm
Contact:

Re: Si instalohet Joomla???

Postby gogoli » Mon Jul 20, 2009 4:35 pm

Folder-at dhe file-at e extraktuara aplodoi tek folderi i cili eshte lidhur me domainin.
pastaj shkruaj ne broser www.faqjajote.com e cilia do te dergoi tek instalimi i joomles.
Ndiq hapat qe do te kerkohen nder te cilat te duhet te dhenat e database-it.
Pastaj kur te thote qe instalini u krye fshij forderin instalation.
Ad Share Revenue Social Network : http://www.ufreespace.com

taulant01
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:32 pm

Re: Si instalohet Joomla???

Postby taulant01 » Mon Jul 27, 2009 5:02 pm

File-at dhe Folder-at jan te uploduar ne Ftp dhe une hina te web faqja po po ma qet me downloadu Joomla amo nuk po muj kurrqysh me INSTALUE. A munet be naj kush mem kallxu se qysh instalohet kjo gje se me te vertete sun pi bi ne fije.

gogoli
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 357
Joined: Fri Aug 17, 2007 5:31 pm
Contact:

Re: Si instalohet Joomla???

Postby gogoli » Mon Jul 27, 2009 6:26 pm

Dmth kur klikon tek http://www.faqajote.com nuk te fillon instalimi? ( gje duhet te filloje automatikisht)i aplodove te gjithe fila-t dhe folderat ?
Ad Share Revenue Social Network : http://www.ufreespace.com

taulant01
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:32 pm

Re: Si instalohet Joomla???

Postby taulant01 » Mon Jul 27, 2009 6:36 pm

po amo me heret e ka pas njoni qe e ka mirmbajten web faqen nashta kur i ka uploadu ai, i ka dal per me instalu. E ai ma ka dhonen Ftp serverin e vet ku jan te uploduara Folderat dhe File-at e Joomlas. E a duhet une tash mi uploadu edhe niher, per ja fillu instalimi???a po qysh??

taulant01
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:32 pm

Re: Si instalohet Joomla???

Postby taulant01 » Mon Jul 27, 2009 6:41 pm

a kishe mundur GOGOLI te ma japesh emailin tend ne Pm, se me te vertete po me nevojitet ndihme, nese kishe mundur ta kisha dit per nder shummm

gogoli
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 357
Joined: Fri Aug 17, 2007 5:31 pm
Contact:

Re: Si instalohet Joomla???

Postby gogoli » Mon Jul 27, 2009 6:42 pm

Dmth faqja ka qene e ndertuar?
Ad Share Revenue Social Network : http://www.ufreespace.com

taulant01
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat Jul 18, 2009 5:32 pm

Re: Si instalohet Joomla???

Postby taulant01 » Mon Jul 27, 2009 6:43 pm

po ka qen e ndertuar prej 2007, dhe une e kam marr per ta mirembajten

gogoli
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 357
Joined: Fri Aug 17, 2007 5:31 pm
Contact:

Re: Si instalohet Joomla???

Postby gogoli » Mon Jul 27, 2009 6:44 pm

Sapo ta dergova
Ad Share Revenue Social Network : http://www.ufreespace.com

rusnei
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:43 pm

Re: Si instalohet Joomla???

Postby rusnei » Fri Oct 01, 2010 1:15 pm

Pershendetje,

Shiqo mos te mungon katalogu installation ne FTP /root te domainit tende. Administruesit shpesh e fshijne kete katalog pasi te instalojne Joomla per shkaqe sigurie.

Kontrollo edhe skedarin config.php a i posedon te dhenat e sakta dhe a ekziston ky skedar.
Per te reinstaluar Joomla te duhen pra katalogu Installation dhe config.php duhet fshire ose tia ndryshosh emrin ne p.sh. config.phpORG poqese nuk deshiron te fshishe ate. Pas reinstalimit te Joomlas do te krijohet nje config.pph skedar i ri.

KUJDES! Kjo procedure te fshine te gjitha tabelat ne databaze, pra beje kopje databazen perpara se te fillosh me kete procedure.

Me nderime Neim Rustemi


Return to “Albanian Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests