how to create dropdown menu for topmenu

corellate
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Fri Jun 04, 2010 3:36 am

how to create dropdown menu for topmenu

Postby corellate » Mon May 09, 2011 3:35 am

Can you show me in you tube file:
How to do the dropdown topmenu in joomla 1.5.x,
- i had installed the extension dropdown menu,
- i try to add the code into template.css
but it can not work,
So please help me with the video.
Thank in advance.
Corel
Last edited by hengsovann on Mon May 09, 2011 12:13 pm, edited 1 time in total.
Reason: corrected the personal greeting in the topic

User avatar
hengsovann
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 375
Joined: Fri Jul 10, 2009 4:00 am
Location: Cambodia
Contact:

Re: how to create dropdown menu for topmenu

Postby hengsovann » Mon May 09, 2011 12:15 pm

អាច​បង្ហាញ​អាសយដ្ឋាន​ទៅ​កាន់​ផ្នែក​បន្ថែម​របស់​ម៉ឺនុយ​ធ្លាក់​ចុះ​នោះ​បាន​ទេ? ខ្ញុំ​នឹង​សាកល្បង​មើល​ក្រែង​លោ​អាច​ជួយ​អ្វី​ខ្លះ​បាន ។
ហេតុ​អ្វី​បាន​ជា​អ្នក​មិន​ព្យាយាម​ប្រើ​ពុម្ព​ដែល​​មាន​ម៉ឺនុយ​ធ្លាក់ចុះ​មក​ក្រោម ឬ​ចំហៀង​ស្រាប់?
Sovann Heng ហេង សុវណ្ណ getinside360.com
អរគុណ"​អាច​ជួយ​ជំរុញ​អ្នក​ដទៃ​​មាន​កម្លាំង​ចិត្ត​ក្នុង​ការ​ចែក​រំលែក
Khmer (CAMBODIA) Translation Team Coordinator អ្នក​សម្របសម្រួល​ក្រុម​បកប្រែ​ភាសា​ខ្មែរ​

corellate
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Fri Jun 04, 2010 3:36 am

Re: how to create dropdown menu for topmenu

Postby corellate » Tue May 10, 2011 1:03 am

please take the photo i have upload for detail in my site,
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

corellate
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Fri Jun 04, 2010 3:36 am

Re: how to create dropdown menu for topmenu

Postby corellate » Tue May 10, 2011 1:31 am

here, is the template
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
hengsovann
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 375
Joined: Fri Jul 10, 2009 4:00 am
Location: Cambodia
Contact:

Re: how to create dropdown menu for topmenu

Postby hengsovann » Tue May 10, 2011 9:59 am

សាកល្បង​ប្រើ​ កំណែ​ឥត​គិត​ថ្លៃ​របស់ jsn epic ម្តង​វិញ​ទៅ​មើល​ពី​ព្រោះ​វា​មាន​ម៉ឺនុយ​ធ្លាក់​ចុះ​ជាស្រេច ។
Sovann Heng ហេង សុវណ្ណ getinside360.com
អរគុណ"​អាច​ជួយ​ជំរុញ​អ្នក​ដទៃ​​មាន​កម្លាំង​ចិត្ត​ក្នុង​ការ​ចែក​រំលែក
Khmer (CAMBODIA) Translation Team Coordinator អ្នក​សម្របសម្រួល​ក្រុម​បកប្រែ​ភាសា​ខ្មែរ​

corellate
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Fri Jun 04, 2010 3:36 am

Re: how to create dropdown menu for topmenu

Postby corellate » Wed May 11, 2011 2:33 am

សួរស្តីបង
ខ្្ុំសាកលុ្្បងតំឡើងកំណែនេះ ប៉ុនែ្តវាទាមទារកពា្ចប់ភាសាេផ្សងៗទៀត។​ េតីបងអាចជ្ួយផ្ត្តល់ទំព័រតភ្ជាប់នៃកពា្ចប់ភាសារនេះបានដែររឺេទ?
សូមអរគុណចំេពាះការចំណាយពេលវេលា្​របស់បង

User avatar
hengsovann
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 375
Joined: Fri Jul 10, 2009 4:00 am
Location: Cambodia
Contact:

Re: how to create dropdown menu for topmenu

Postby hengsovann » Wed May 11, 2011 4:43 am

corellate wrote:ខ្្ុំសាកលុ្្បងតំឡើងកំណែនេះ ប៉ុនែ្តវាទាមទារកពា្ចប់ភាសាេផ្សងៗទៀត។​ េតីបងអាចជ្ួយផ្ត្តល់ទំព័រតភ្ជាប់នៃកពា្ចប់ភាសារនេះបានដែររឺេទ?

តើ​អាច​បង្ហាញ​រូបភាព​អេក្រង់​ដែល​វា​ទាមទារ​កញ្ចប់​ភាសា​នេះ​ដែរ​ឬទេ?
ខ្ញុំ​គិត​ថា​វា​ពុំ​ត្រូវការ​ទេ ។
Sovann Heng ហេង សុវណ្ណ getinside360.com
អរគុណ"​អាច​ជួយ​ជំរុញ​អ្នក​ដទៃ​​មាន​កម្លាំង​ចិត្ត​ក្នុង​ការ​ចែក​រំលែក
Khmer (CAMBODIA) Translation Team Coordinator អ្នក​សម្របសម្រួល​ក្រុម​បកប្រែ​ភាសា​ខ្មែរ​

corellate
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Fri Jun 04, 2010 3:36 am

Re: how to create dropdown menu for topmenu

Postby corellate » Thu May 12, 2011 9:57 am

Please check the file attach
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Return to “Khmer Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests