The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 04, 2011 4:28 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Dec 09, 2010 6:18 am
Posts: 8
hi
im joomla user me also encountered this error.. [You are currently logged in to the private area of this site] can you help me to solved this kind og error.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 04, 2011 11:15 am 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Fri Sep 22, 2006 6:22 pm
Posts: 1823
Location: UK
Thats not an error, its just telling you you are logged in.
Can you post a screen shot?

_________________
EmailAsUsername - Remove Usernames Joomla! Virtuemart And JomSocial registration http://www.lunarhotel.co.uk Many other extensions supported.
RsJoomla! RsForms RsMembership http://www.lunarhotel.co.uk/rsjoomla.php


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 05, 2011 1:14 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Dec 09, 2010 6:18 am
Posts: 8
here is screen shot...
i did everything for this error i don't know what happen? if i log-in the error will automatically appear but sometimes the website is okay but if i click my home pages the error will appear.. hope can u give me a little idea for this error.. thanks have a nice day


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 05, 2011 2:17 pm 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Fri Sep 22, 2006 6:22 pm
Posts: 1823
Location: UK
Yes, thats not an error. It just looks like when you are looking at the logout view of com_users. When does this appear? straight after login? or when you perform a specific function?

_________________
EmailAsUsername - Remove Usernames Joomla! Virtuemart And JomSocial registration http://www.lunarhotel.co.uk Many other extensions supported.
RsJoomla! RsForms RsMembership http://www.lunarhotel.co.uk/rsjoomla.php


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 11, 2011 10:59 pm 
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Sun Feb 14, 2010 2:47 am
Posts: 869
It is an error message that displays instead of the expected content.

_________________
http://www.tji-java-ide.com/j16/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 6:38 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Dec 12, 2011 3:29 am
Posts: 4
Kina, any idea why this is happening? I am also experiencing the same issue. I have to say though, after trying so many times on many machines and browsers, it does work sometimes randomly when you login for the first time, logout and in again, and that screen will show up when you access the private content.

I want to say it's a caching issue, but caching is disabled on my installation.

Any ideas?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 14, 2011 3:19 am 
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Sun Feb 14, 2010 2:47 am
Posts: 869
I have my own caching code so indeed is not caching related.

Decided to write my own login and user session code to replace the Joomla code. Now everything works fine. This is my J1.5 site (the video based one). Replaced caching, login and session tracking, editor, language handling, SEF, administrator, template handler, template, ACL and some others; not much of Joomla left. It really rocks now, despite being very graphics heavy.

Also given up on Kunena forum and wrote my own that is 1% the code size and much faster. The aim is to have written everything from scratch from the CMS (done) to all the most used extensions. It's quicker than trying to fix existing code that is arcane and incomprehensible.

_________________
http://www.tji-java-ide.com/j16/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 18, 2011 10:56 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon May 19, 2008 7:09 pm
Posts: 29
kind can you provide more information what you did? (for example, where to edit exactly etc.) I am another one experiencing this problem on my website.

kina wrote:
I have my own caching code so indeed is not caching related.

Decided to write my own login and user session code to replace the Joomla code. Now everything works fine. This is my J1.5 site (the video based one). Replaced caching, login and session tracking, editor, language handling, SEF, administrator, template handler, template, ACL and some others; not much of Joomla left. It really rocks now, despite being very graphics heavy.

Also given up on Kunena forum and wrote my own that is 1% the code size and much faster. The aim is to have written everything from scratch from the CMS (done) to all the most used extensions. It's quicker than trying to fix existing code that is arcane and incomprehensible.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 28, 2011 11:05 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed Jun 01, 2011 4:48 am
Posts: 4
I administer a Joomla site and have a number of users that have this problem and need to find a solution!
1) I recently was able to create it on my test machines.
2) On my test hardware (Windows 7/IE and Windows 7/Firefox) within the same IP, multiple accounts show the same 'private area' meassge when accessing SOME but not all https pages.
3) Same accounts, same hardware, using Chrome, works fine.
4) Same accounts on hardware outside my test IP work fine.
5) Most users dont have this problem, but once they do, its over unless they use Chrome.

Seems like it a machine (IP) / browser / session issue.

7) Cleared local machine cache,
6) Cleared the Joomla _Session db table and PHP session files. No fix, same problem

Any ideas how to reset something to free up these machines.

Joomla 1.5.8


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 05, 2012 2:19 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Aug 31, 2009 7:55 am
Posts: 27
Did someone find a solution?
I have the same damn problem usning J! 1.5.26!
Ideas?

Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 03, 2012 10:25 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Aug 31, 2009 7:55 am
Posts: 27
No news about that?

Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 03, 2012 8:43 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Aug 31, 2009 7:55 am
Posts: 27
This solved my issue:

http://stackoverflow.com/questions/1124 ... 1#12244551


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group