The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jul 08, 2011 9:42 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Fri Jul 08, 2011 9:24 pm
Posts: 3
Hi friends, i have been fighting with a strange bug. I could not figure it out since long.
I have joomla websites. Website works totally normal on local server (WAMP). It also work on Godaddy server.
But currently i am using HostGator server. It displays the article title incorrect on hostgator. Title and PDF,print,etc icons dont display normal.

I tried to turn on off some php components on server. but could not figure out why title are not displaying correctly, whole copy of same site work normal on WAMP.

Please help me out..

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 08, 2011 10:36 pm 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Mon Sep 20, 2010 7:58 am
Posts: 857
Location: Jakarta - Indonesia
Hi. :)
Check with Firebug, or something similar. If you can play with css and html, I believe it shouldn't be a problem. Otherwise, you could paste the url here so that we may go look at. Good luck.

:)

_________________
Regards,
enbees, I'm here: http://koperasoft.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 08, 2011 11:25 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Fri Jul 08, 2011 9:24 pm
Posts: 3
thanks for reply enbees..

I tried doing that. But problem is something else or in php code. This happens with many templates.

Here is the problem url. http://umiyasansthan.com/en/aboutus

Ideally, title should look like this (same template).. http://www.shape5.com/demo/touch_of_sou ... &Itemid=27

Thanks in advance..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 08, 2011 11:44 pm 
User avatar
Joomla! Guru
Joomla! Guru

Joined: Mon Sep 20, 2010 7:58 am
Posts: 857
Location: Jakarta - Indonesia
I inspected the page with Firebug, yes, the html of the pages are not the same. As you said, (I believe) the html produced by some php code particularly for doing the translation. However, I found the table division width (the <td width="">) for the icons did not follow correctly when translated. Agree, the solution may be modification on the translation through the php codes. I wonder how you're going to resolve that :)

Further, I tried to change the icons' <td> to <td width="100%"> and I got this
Attachment:
joomlaicon.png


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Regards,
enbees, I'm here: http://koperasoft.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 09, 2011 7:52 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Fri Jul 08, 2011 9:24 pm
Posts: 3
Hi, enbees thanks again..
Nice notice. i also noiced that putting 100% in td aligns the icons properly. but still the styling of Title text is also changed. It seems php code gives different output on server and local.. problem still remains..


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group