The Joomla! Forum ™



Forum rules


Global Rules
Additional Rules for this forum <------- Please read before posting



Post new topic Reply to topic  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: Sun Nov 01, 2009 6:19 pm 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Thu May 01, 2008 12:36 pm
Posts: 1161
Location: QubeSys Technologies Pvt. Ltd ,INDIA
Dude, we are using JomComment..
Your plugin output goes below the comment form.
How do we fix this ??

_________________
Web Design, eCommerce and Software Development
Joomla Premium Extensions,Templates and Support Packages


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 2:45 pm 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
ver 2.0.8 has run with JoomFish!

Link to download: http://kulkul.xahoihoctap.net/kho-tai-l ... info&id=12

I sometimes is busy with teaching, so you can get help by directly sending me an email to email2@luyenkim.net .

Thanks.

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 3:05 pm 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Thu May 01, 2008 12:36 pm
Posts: 1161
Location: QubeSys Technologies Pvt. Ltd ,INDIA
SOAMJENA wrote:
Dude, we are using JomComment..
Your plugin output goes below the comment form.
How do we fix this ??

_________________
Web Design, eCommerce and Software Development
Joomla Premium Extensions,Templates and Support Packages


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 4:32 pm 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
Just updated!!!

The one new field to replace text of such:
user define => plugin content + user define

For JomComment: user define is <!-- Comments Title -->.

WIth NEW field, you can use the idea to put extranews content at any places in your Joomla com_content text.

Link to download: http://kulkul.xahoihoctap.net/kho-tai-l ... info&id=12
Link to vote: http://extensions.joomla.org/extensions ... items/4744

Hope this help.
Viet.
SOAMJENA wrote:
SOAMJENA wrote:
Dude, we are using JomComment..
Your plugin output goes below the comment form.
How do we fix this ??

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 5:20 pm 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Thu May 01, 2008 12:36 pm
Posts: 1161
Location: QubeSys Technologies Pvt. Ltd ,INDIA
Ok, I just selected JomComment in the field, Extranews above Comment and I have kept the User Define field blank..

Dont know, but now nothing is shown.
Strange.

_________________
Web Design, eCommerce and Software Development
Joomla Premium Extensions,Templates and Support Packages


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 5:29 pm 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
I am not sure which JomComment do you use?

I see at the link http://www.azrul.com/articles/274-jomso ... l#comments

It's better if I have your live link or a saved html page (if your web runs locally).

:D
SOAMJENA wrote:
Ok, I just selected JomComment in the field, Extranews above Comment and I have kept the User Define field blank..

Dont know, but now nothing is shown.
Strange.

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 5:48 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
As you known, some plugins can not run orderly. XxxComment usually run first. So I do a simply way by a text replace. You can fill a replaced text into user define field.
You can easily understand what the plugin does with below image for JOM COMMENT.



Image

Hope this help.

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 6:06 am 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Thu May 01, 2008 12:36 pm
Posts: 1161
Location: QubeSys Technologies Pvt. Ltd ,INDIA
I see.
But I already did that.
But still it goes below. No idea,why.

_________________
Web Design, eCommerce and Software Development
Joomla Premium Extensions,Templates and Support Packages


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 9:39 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Nov 16, 2009 9:21 pm
Posts: 1
Hi viet4777,

I have been using this excellent plugin for a long time. Now I have moved my site, installed 2.0.8, and if I eanble this plugin then my article pages go blank. It works on the backup site on my local machine, but not on the live.
What can be the problem?
Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 1:25 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
Hi, I am not sure about your problem.

Normally, It works well with PHP5. I am not sure if your site are using PHP4.

Please send me a PM your site with admin acc, I will try to fix it.
Viet,

http://viet4777.vatlieu.us

zdiar07 wrote:
Hi viet4777,

I have been using this excellent plugin for a long time. Now I have moved my site, installed 2.0.8, and if I eanble this plugin then my article pages go blank. It works on the backup site on my local machine, but not on the live.
What can be the problem?
Thanks.

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 1:33 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
Try to clear your cache first!! :D
SOAMJENA wrote:
I see.
But I already did that.
But still it goes below. No idea,why.

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 25, 2009 11:50 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Sep 19, 2007 2:03 pm
Posts: 46
hello my friends!!

is there any way to force the tooltip to scale down the original images instead of resizing them??


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 8:52 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Jun 30, 2008 10:43 am
Posts: 2
Hi Viet4777,

Thanks for great Plugin, but Query by Articles ID does not work.
I'm using SQL to import articles from another source, then it's use same date created. So can't use this plugin with "query by Recently Added" option, i changed it to Query by ID, but it's not work.
Can you fix it ?

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 11:48 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
Just fixed the problem. Download it again at http://kulkul.xahoihoctap.net/kho-tai-l ... info&id=12
NgocChinh wrote:
Hi Viet4777,

Thanks for great Plugin, but Query by Articles ID does not work.
I'm using SQL to import articles from another source, then it's use same date created. So can't use this plugin with "query by Recently Added" option, i changed it to Query by ID, but it's not work.
Can you fix it ?

Thanks

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 7:48 pm 
User avatar
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sun Dec 27, 2009 6:51 pm
Posts: 3
Location: Russia
plugin is great.
but i have one problem
plugin not work with module GTRANSLATE in "Fly mode" (use jquery lib).
if extranews logoff gtranslate work fine, if extranews on - not translate content of article.
need help in diagnostic this problem

nice day
sory for my english :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 25, 2010 6:34 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Apr 30, 2008 11:19 am
Posts: 8
Hi Viet4777,

I have been using your excellent plugin for over a year now, and recently upgraded from 2.0.7 to 2.0.8 in the hope of resolving the JomComment issue.

I tried three methods:

1. Selecting JomComment
2. Selecting use define: <!-- 'Comments Title -->
3. Selecting use define: <!-- JOM COMMENT START -->

But sadly in none of them is the related content even showing. When I select none of these, the related content shows below the comments, as you can well imagine.

A sample page for you to review is here - http://www.thesportscampus.com/20100424 ... ged-game-1

Please note the plugin is enabled and the settings I have put are identical to the 2.0.7 I have been running so far. I have not installed the component, because I believe that is only required if one is using it with Joomfish. Please let me know if that is the error.

Kind regards

Arjun


viet4777 wrote:
As you known, some plugins can not run orderly. XxxComment usually run first. So I do a simply way by a text replace. You can fill a replaced text into user define field.
You can easily understand what the plugin does with below image for JOM COMMENT.



Image

Hope this help.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 25, 2010 7:00 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
It works:
Image

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 25, 2010 8:14 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Apr 30, 2008 11:19 am
Posts: 8
It does!

Many thanks, maybe it just needed a little time for the cache to clear.

Fyi for future users - my current settings are attempt no.3 -
Use define: <!-- JOM COMMENT START -->

Once again thanks, and apologies for dragging you over for a review.

Cheers.

Arjun


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 03, 2010 10:36 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Sep 19, 2007 2:03 pm
Posts: 46
hello my friends ... how to take above Jcomments?

Jcomments is very popular and best free comment system ... please suport it


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 09, 2010 10:59 pm 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Apr 11, 2008 1:11 am
Posts: 16
Hi...

I love your plugin... but I got something weird happening with keywords....

If I type keyword while submiting an article in the frontend, everything works fine...
BUT, if I type keyword while submitilng an article in the backend, the related items doesn't work...

Any idea on how to solve this ?

Thanx

_________________
Tahiti Full Screen VR Panoramas
http://www.direct2brain.net


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 13, 2010 2:46 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Thu May 13, 2010 2:23 am
Posts: 2
that was the great plug in that i ever saw in my life, you know in that way you can help a lot of beginner can earn a lot of information is following those plug,

_________________
Only exact URLs allowed in signature. See Forum Rules.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 15, 2010 7:02 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sun Sep 14, 2008 12:19 am
Posts: 33
I have hopefully a simple problem with the plugin.

1. The SEF URLs are wrong for the popular MyBlog component. Example, the URL should be this:

gamersnexus.net/nexus/gamingblogs/crashing-lagging-and-glitching-to-victory.html

Instead, if I click on the related link to this same article from another article (in the section "Features" and category "gg"), the link is this:

gamersnexus.net/features/gg/401

2.

How do I display this plugin above the SexyBookmarks plugin? This is also important for the aesthetics of my site.

Help?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 23, 2010 12:00 pm 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
2. You can see above question for comment component.
1. Right, at this time the plugin works with com_content only.


Lelldorianx wrote:
I have hopefully a simple problem with the plugin.

1. The SEF URLs are wrong for the popular MyBlog component. Example, the URL should be this:

gamersnexus.net/nexus/gamingblogs/crashing-lagging-and-glitching-to-victory.html

Instead, if I click on the related link to this same article from another article (in the section "Features" and category "gg"), the link is this:

gamersnexus.net/features/gg/401

2.

How do I display this plugin above the SexyBookmarks plugin? This is also important for the aesthetics of my site.

Help?

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 30, 2010 11:07 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Jul 03, 2010 7:06 am
Posts: 2
Hi!
Can I change tool tip box size? I use 2.08.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 17, 2011 4:16 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue May 17, 2011 4:07 pm
Posts: 1
Hi Viet,

I get error same with some guy here. The articles page display in blank if I turn on the plugin. Turn it off and will be OK.
The error did not happen in local host (use xampp for window).

My host use php 5.

_________________
http://www.oxvn.vn


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 20, 2011 5:32 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Fri May 20, 2011 5:24 pm
Posts: 1
Hello! i've got the same problem. I've been installing the Plugin_extranews, and the pages whith articles show blank. I use PHP 5 and i've already been cleaning my cache. But the problem stills exist. Can someone who has already solved this help me please.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 29, 2011 3:19 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
The latest version for Joomla 1.5 and 1.6, 1.7:

http://kythuatvatlieu.org/joomla-extensions.html

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 25, 2011 1:13 am 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Sat Dec 04, 2010 6:57 pm
Posts: 62
Hi viet4777,
Great plugin.
In Joomla 1.7, Random is working great, every time it generates Random items at the bottom. But I couldn't get any Related items generate.

Does anyone has the same issue?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Sep 28, 2011 10:08 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Sat May 20, 2006 10:02 am
Posts: 322
Location: Hà thành
The related items are controlled by using "Meta Keywords" within edit mode.

You must give some words in this field. Each term are separated by comma (,).


The latest version for Joomla 1.5 and 1.6, 1.7:

http://kythuatvatlieu.org/joomla-extensions.html

_________________
http://kythuatvatlieu.org
http://kulkul.luyenkim.org
The 1st Vietnamse Portal in Metallurgy and Materials Technology
Sắt thép, nhiệt luyện, cán kéo kim loại, thiêu kết, mô phỏng, thí nghiệm, kiểm tra vật liệu, vô định hình, đúc hợp kim, tinh luyện


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Sep 28, 2011 2:52 pm 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Sat Dec 04, 2010 6:57 pm
Posts: 62
Thanks for your prompt response. So how does the Random items are generated? Is it not same with Related using Meta keywords?

Regards,

viet4777 wrote:
The related items are controlled by using "Meta Keywords" within edit mode.

You must give some words in this field. Each term are separated by comma (,).


The latest version for Joomla 1.5 and 1.6, 1.7:

http://kythuatvatlieu.org/joomla-extensions.html


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group