[BUG] Finish the registration process part

If you have any 'mechanical' forge related issues/suggestions, pop them in here.

Moderators: RussW, ChiefGoFor

MattiasJow
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Sun Sep 17, 2006 10:02 am

[BUG] Finish the registration process part

Postby MattiasJow » Fri Oct 28, 2011 1:12 pm

When I try to fill in the username and password, it says username and/or password is wrong.
Username is mattiasl

The password was generated using keepass with a 30 character long password. All characters on except for spaces and high ansi which failed in the registration form. But seems my password now fails at the login form(the registration process activation login form) instead...

It's funny because I was going to report a bug in joomla, and then whops, bug in the bug tracker...

I got redirected from the #joomla irc channel to here.

User avatar
ThornWebDesign
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Fri Oct 28, 2011 9:30 am
Location: Germany
Contact:

Re: [BUG] Finish the registration process part

Postby ThornWebDesign » Fri Oct 28, 2011 1:36 pm

Hi There:

I have removed my last comment as it seems to be irrelevant to this question.
Last edited by ThornWebDesign on Fri Oct 28, 2011 2:45 pm, edited 1 time in total.
Thorn Web Design
Free Web Development Video Tutorials
http://www.thornwebdesign.com
http://www.facebook.com/thorndesign

MattiasJow
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Sun Sep 17, 2006 10:02 am

Re: [BUG] Finish the registration process part

Postby MattiasJow » Fri Oct 28, 2011 1:43 pm

The only problem is, this is for JoomlaCode.org as this sub-forum suggests...

User avatar
ChiefGoFor
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5427
Joined: Tue Sep 13, 2005 12:22 am
Location: Omaha, Nebraska, USA
Contact:

Re: [BUG] Finish the registration process part

Postby ChiefGoFor » Mon Oct 31, 2011 1:30 pm

Hi MattiasJow,

If you would like, I can reset your password and email it to the email address tied to that account. I will test it before I email it as well. Then, once you get it, you can change it.

Have you logged in before after creating your account?

Thanks.
Kenneth Crowder - Omaha, Nebraska, USA
Global Moderator - Joomla! ...because open source matters
Recipes for people with food allergies: http://intolerantoffspring.com
"Try to answer two questions for every one question you ask." - Me

MattiasJow
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Sun Sep 17, 2006 10:02 am

Re: [BUG] Finish the registration process part

Postby MattiasJow » Mon Oct 31, 2011 3:22 pm

That'll be fine.
Since it's a fresh account and because the first login for confirmation fails (the next step after clicking link from the mail), I've never been logged in.

I'll send you a pm with the pw I filled in at the registration form. If the registration form decided to somehow remove characters or something we'll see...

MattiasJow
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Sun Sep 17, 2006 10:02 am

Re: [BUG] Finish the registration process part

Postby MattiasJow » Mon Oct 31, 2011 3:23 pm

Seems I need 5 posts to be able to send pm's. So here we go, my fifth post :)

User avatar
ChiefGoFor
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5427
Joined: Tue Sep 13, 2005 12:22 am
Location: Omaha, Nebraska, USA
Contact:

Re: [BUG] Finish the registration process part

Postby ChiefGoFor » Tue Nov 01, 2011 6:37 am

Hi There. :) Try now.
Kenneth Crowder - Omaha, Nebraska, USA
Global Moderator - Joomla! ...because open source matters
Recipes for people with food allergies: http://intolerantoffspring.com
"Try to answer two questions for every one question you ask." - Me

MattiasJow
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Sun Sep 17, 2006 10:02 am

Re: [BUG] Finish the registration process part

Postby MattiasJow » Tue Nov 01, 2011 10:05 am

Now I get "User is already active" at the confirmation login screen. Then when I try to login the password fails again. However, since the user is now active, I used the Lost Password feature which wasn't available before for non-confirmed users. So now I've changed pw and the new pw works ^.^

Thanks for the help!

User avatar
ChiefGoFor
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5427
Joined: Tue Sep 13, 2005 12:22 am
Location: Omaha, Nebraska, USA
Contact:

Re: [BUG] Finish the registration process part

Postby ChiefGoFor » Tue Nov 01, 2011 1:45 pm

Awesome. :) All I did was manually activated the account. My guess is that the system does not like one of your characters. Maybe the apostrophe? I'm a huge fan of password tools as well. I use Last Pass in conjunction with Yubikey and love it. It's great to hear that there are people out there who take passwords seriously. :)

Have a good day!
Kenneth Crowder - Omaha, Nebraska, USA
Global Moderator - Joomla! ...because open source matters
Recipes for people with food allergies: http://intolerantoffspring.com
"Try to answer two questions for every one question you ask." - Me


Return to “JoomlaCode.org”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests