The Joomla! Forum ™



Forum rules


Global Rules
Additional Rules for this forum <------- Please read before posting



Post new topic Reply to topic  [ 1012 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34
Author Message
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Fri Sep 02, 2011 2:55 am 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Tue Jul 01, 2008 7:25 pm
Posts: 92
lcdweb wrote:
When using Extended Menu to dynamically list articles in a category, there can be quite a long delay between when you publish a new article, and it shows up in the list -- even when the cache is turned off for that instance of the module. Anyone know why this happens or if it can be controlled?

I've had this problem for some time now. Does anyone know a fix for this delay problem? It seems to be a problem with the publishing date. If I back up the date several hours, the article items appear on extended menu but recently published items don't show up. I have a site where it is critical to show them as soon as they are published so this driving me nuts.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Thu Sep 08, 2011 9:59 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue Sep 06, 2011 8:04 pm
Posts: 2
Hi,

First off all, great work! The extended menu is really excellent.

I have a question however. I have several menu's on my website. Some link to the same content. I use the alias type for these menu items.

However, the active menu item doesn't work with alias. How can I achieve it so the alias links are also marked as active item.

I'm using Joomla 1.7.

Thanks in advance!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Wed Sep 21, 2011 10:05 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed Sep 21, 2011 5:33 am
Posts: 3
Having a little problem with Extended Menu.I place it in left module position and it works fine except it doesn't position itself correctly. The first menu item stars from the middle of the page, and it should start just under the Header.
Funny thing, when I add "?tp=1" to my URL it displays everything correctly.

any ideas?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Tue Nov 15, 2011 8:59 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sat Oct 30, 2010 9:09 am
Posts: 9
Hi Daniel,
I'm using ExMenu on this site http://elizabethmo.info/
Whenever I click on a subMenu, these items replace the main menu items on the navigation bar- how can I prevent this, keeping the main menu items on the navigation bar always
Thanks,
Elizabeth


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 20, 2011 4:43 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sat Oct 30, 2010 9:09 am
Posts: 9
The issue was solved by using "alias" for menu type.
Easy and simple.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Thu Nov 24, 2011 4:52 am 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sat Nov 19, 2011 1:34 am
Posts: 45
Hello!

I am trying to build a website with Joomla! 1.7 that has a split menu and I am having a difficult time with the Extended Menu. I built the template myself, so maybe it doesn't have what the Extended Menu needs to work, but when I try to apply it, my site disappears and I get this message: Fatal error: Call to a member function getTemplate() on a non-object in /home/content/78/8129478/html/modules/mod_exmenu-j15/exmenu/util/sitehelper.class.php on line 30

I am very concerned about this, because I can't find anything out there that works for my website and I have to have it done within two weeks. Any help would be greatly appreciated!

Here is the link to the site: http://demo.katrinawreede.com

I have unplublished the Extended Menu so the site can be up.

Thank you!

Jennifer

_________________
~~~~ 'A 'a i ka hula; waiho i ka hilahila i ka hale ~~~~
Dare to dance; leave embarrassment at home


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Fri Nov 25, 2011 1:33 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Feb 07, 2006 1:05 pm
Posts: 103
First off, thanks for the great module. It's been excellent. But a small issue arose.

I'm using the CSS tree menu layout / template. Problem is some seemingly random behaviour where the menu does not collapse previously visited items. Maybe an example, this could be my main menu:

    Food
    Drinks
    Billing

Then I expand and select a sub-menu-item:

    Food
      Bread (=active)
      Hot meals
    Drinks
    Billing

Then I select a drink, Lemon Juice, the menu shows like this:

    Food
      Bread (no longer active)
      Hot Meals
    Drinks
      Lemon juice (=active)
      Tonic
    Billing

Problem = it doesn't collapse the Food section of the menu when a Drink is selected. Well, sometimes it does, but seemingly random (to me) it doesn't. I tried changing some menu aliases (there were some that were exactly the same) and tried to disable SEF-urls, but that didn't help.

Can you give me a hint where to look?

Using Extended Menu 1.0.6.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Sat Dec 10, 2011 8:08 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Feb 07, 2006 1:05 pm
Posts: 103
This topic seems pretty quiet :(

I found my answer, there were still some menu aliases with the same name. Fixed that and it works a lot better now!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Sat Dec 10, 2011 8:21 pm 
User avatar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sat Nov 19, 2011 1:34 am
Posts: 45
I know what you mean, emphyrio. I ended up figuring out how to do a split menu without the extension. Haha, all I needed were two modules set to hold different levels of the main menu. The two modules could be in different positions, so that is what fixed that.

Good luck with your project!

Jennifer :geek:

_________________
~~~~ 'A 'a i ka hula; waiho i ka hilahila i ka hale ~~~~
Dare to dance; leave embarrassment at home


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Wed Dec 14, 2011 8:01 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Dec 14, 2011 7:56 am
Posts: 5
Hello,
I have just downloaded the extende menu , and I am a new user so please tell me how i will install it in joomla. I tried to add it from Module Manager, but it doesnt work.

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Wed Dec 14, 2011 11:23 am 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Feb 07, 2006 1:05 pm
Posts: 103
http://docs.joomla.org/Installing_an_extension

That's how you install any extension. If you need more help, you should be a little more specific in describing your problem.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 11:28 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Oct 22, 2008 1:34 am
Posts: 5
Now that K2 has released their Joomla 1.7 compliant component, do you think it would be possible to incorporate K2 categories and content items into this already amazing module?

That would be wonderful.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Fri Dec 30, 2011 11:19 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Mon Sep 18, 2006 1:17 pm
Posts: 220
Extended Menu has problems with php 5.3.
Getting a lot of Errors like:
Code:
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated...

_________________
NoNumber.nl - Extensions for Joomla!
Advanced Module Manager, Articles Anywhere, Better Preview, CDN for Joomla!, Cache Cleaner, Components Anywhere, DB Replacer, Modals, Modules Anywhere, ReReplacer, Sliders, Sourcerer, Tabs, Tooltips, What? Nothing!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 12:52 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Aug 09, 2011 6:59 pm
Posts: 226
Hi,
1.7.3 and I have just downloaded and installed EM for 1.7

The moment I publish EM, my site is completely empty. Why is that?

Also, where do I go to configure it?

Deon


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 30, 2012 11:16 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Mon Jan 30, 2012 8:06 pm
Posts: 1
"Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/.../.../HTML/modules/mod_exmenu-j15/exmenu/loader/menu.menuloader.class.php on line 335"

All of the mentioned errors in "Extended menu" ( mod_exmenu-j15 ) when using PHP 5.3 can be fixed by removing the question marks "?" in the listed files - exept the above quoted error-message in "menu.menuloader.class.php". When removing the ? in this php-file the whole menu disapears.

Therefore it is easier to just disabled PHP error reporting and the problem is solved. It is because it is only notifications that a function is no longer in use, not real errors.

To disabled PHP error reporting in a standart joomla configuration.php open the configuration.php file with FTP and change line 16 ( in this Joomla 1.5 example ) from original -1 to 7

<?php
class JConfig {
var $offline = '0';
var $editor = 'jce';
var $list_limit = '20';
var $helpurl = 'http://help.joomla.org';
var $debug = '0';
var $debug_lang = '0';
var $sef = '0';
var $sef_rewrite = '0';
var $sef_suffix = '0';
var $feed_limit = '10';
var $feed_email = 'author';
var $secret = 'xxxxxxxxxxxxxxxxx';
var $gzip = '0';
var $error_reporting = '7';


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Mon Feb 06, 2012 7:32 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Feb 04, 2012 8:46 am
Posts: 4
you got the point, I am looking for an accessible multi level menu for people with disabilities like me
Thank you for your answer.



Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 4:40 pm 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Mon Sep 05, 2011 4:31 pm
Posts: 72
Hi
is there any way of centering the menu? have tried amongst other things
"text-align:center;
margin-left: 10%;
margin-right: 10%;"
but nothing seems to work
thanks
melanie


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Sun Apr 08, 2012 3:21 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Sat Apr 07, 2012 2:37 pm
Posts: 2
So, I am working with Joomla 2.x. I have created a menu item with the type being text separator in the main menu. I have chosen to display an image as the separator and said no to showing the title next to the image. When I view this live in the extended menu module, it shows the word "Separator" and not the image for the separator. When I view this live using the standard menu module, it show the image and not the word. Is this a bug?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Fri Sep 14, 2012 6:21 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Sep 28, 2006 11:26 pm
Posts: 39
Hi there I was wondering how can I create a 3 stage image menu? I looked through the Extended Menu and I can t figure out how I would go about it.

I have a 3 stage png (Transparent) sprite menu icon for each menu title, on roll over it should switch to image 2 and on active it should switch to image 3. Also a css transition in between the images would be great. I created a mockup http://quidando.toall.org/: that is not connected to a real menu just a custom html. Is there anyway to achieve this with this module or is there any module out there where I can achieve this??

Thanks for the help!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Wed Sep 26, 2012 4:53 pm 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Mon Sep 05, 2011 4:31 pm
Posts: 72
well i went to extentions uploaded it - no prob - went to modules and nothing there - i tried this about 5 times - nothing - luckily there is only one folder mod_exmenu in modules folder but how do i get it to work?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Thu Oct 18, 2012 7:29 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Aug 15, 2012 7:26 pm
Posts: 8
Getting really confused here

my site is at www.1967spud.com


in the top menu (brown line ) under my contact numbers is my navigation to link to section nmaes

but i cant get my head round the way to show either articles or catagories in another sub sub level in each section (in the module options)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Extended Menu
PostPosted: Thu Oct 18, 2012 7:30 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Aug 15, 2012 7:26 pm
Posts: 8
Getting really confused here

my site is at http://www.1967spud.com


in the top menu (brown line ) under my contact numbers is my navigation to link to section nmaes

but i cant get my head round the way to show either articles or catagories in another sub sub level in each section (in the module options)

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1012 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group