مشگل دوتا دیتابیس در یک وب سایت

Moderator: joomlalearn

uksaeed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Thu Jun 02, 2011 4:26 pm

مشگل دوتا دیتابیس در یک وب سایت

Postby uksaeed » Wed Dec 07, 2011 10:18 pm

سلام
من برای ساخت وب سایت و سآب دومین از دو تا دیتابیس با دو کد مختلف استفاده کرده ام. این عمل اشکالات زیادی رو در گوگل باعث شده، یا لااقل من اینطور فکر میکنم.

چطور میتوانم اطلاعات موجود در دیتابیس سآب دومین رو کپی کرده و به دیتابیس اصلی منتقل کنم. آیا باید دیتا جدیدی بسازم و اطلاعات هر دو دیتا رو به دیتا جدید وارد کنم، کدام بهتر است و چگونه انجام بدهم؟

لطفأ یکنفر به من بگه یا آدرس سایتی یا معرفی کسی که اینکاره است و یا یک لینک توپ یوتیوب رو معرفی بکنه ممنون میشم.

با تشکر
سعید
http://www.londontravelagency.co.uk
http://www.londontravelagency.co.uk/fa
Last edited by imanickam on Thu Dec 08, 2011 1:26 am, edited 1 time in total.
Reason: Removed the site URL from the Subject

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1036
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: مشگل دوتا دیتابیس در یک وب سایت

Postby joomlalearn » Wed Dec 14, 2011 9:52 am

salam

kafist file configuration.php ra edit konid va username & password, DB Name ra dar in file set konid
ba in kar site jadid shoma az db ghadimi estefade khahad kard

ya ali
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

uksaeed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Thu Jun 02, 2011 4:26 pm

Re: مشگل دوتا دیتابیس در یک وب سایت

Postby uksaeed » Tue Feb 07, 2012 3:04 pm

با سلام

من میخواهم فایل و اطلاعات موجود در دیتابیس سایت بـــازار اروپـــا را با استفاده از اف تی پی به سایت دیگری منتقل کنم: از سایت
www.bazareurope.com
به سایت
www.bazarlondon.com
برای استفاده از اف تی پی و انتقال فایل ها مشگلی ندارم، چه تفییراتی در دیتا بیس بدهم و چه گونه آن را آپ لود نمایم.

لطفأ مرا راهنمایی بفرمایید یا یک لینک یوتیوب رو معرفی نمایید ممنون میشم.

با تشکر
سعید
http://www.bazareurope.com
http://www.bazarlondon.com

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1036
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: مشگل دوتا دیتابیس در یک وب سایت

Postby joomlalearn » Tue Feb 07, 2012 5:40 pm

M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

joomlovenow
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 92
Joined: Thu Mar 22, 2012 1:15 am
Location: Norway
Contact:

Re: مشگل دوتا دیتابیس در یک وب سایت

Postby joomlovenow » Thu Mar 22, 2012 7:24 pm

سایت رو دیدم خیلی خوب طراحی شده و این قابلیت های جوملا و طراح سایت رو نشون میده

اما در بخش فونت فکر میکنم فونت Tahoma بهتر بود اگر استفاده میشد

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1036
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: مشگل دوتا دیتابیس در یک وب سایت

Postby joomlalearn » Fri Mar 23, 2012 5:38 am

بیشتر پست های شما اسپم هستند !
موضوع تاپیک درمورد چیز دیگریست و شما در مورد ظاهر سایت نظر دادید !

لطفا در این رابطه تجدید نظر کنید تا عضویت شما به همین صورت باقی بمونه
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Return to “Persian Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest