OMG friendly URLs destroyed all my links

This forum is for issues with installing Joomla! on IIS webservers.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
agustin
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Sun Dec 11, 2011 1:01 am

OMG friendly URLs destroyed all my links

Postby agustin » Tue Dec 27, 2011 10:27 am

I renamed htaccess.txt to .htaccess but it told me that the file already existed

so I renamed htaccess to .htaccess.

After saving that my htacces disapeared from my cpanel

Then I turned on Apache mod_rewrite & friendly URLs

My URLs are friendly but not a single link on my site works!!

I how no idea on how to solve this, I read some posts but nothing seems to work without the htaccess file.

Please, help! :(

TemplateToaster
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 107
Joined: Tue Dec 06, 2011 11:35 am
Contact:

Re: OMG friendly URLs destroyed all my links

Postby TemplateToaster » Tue Dec 27, 2011 12:29 pm

I didn't try it personally but I think .htaccess. don't work and you need to have .htaccess

remove the last dot, you can check whether an .htaccess already exists there.
Joomla Template Design Software
www.template toaster.com

agustin
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Sun Dec 11, 2011 1:01 am

Re: OMG friendly URLs destroyed all my links

Postby agustin » Tue Dec 27, 2011 8:30 pm

template toaster wrote:I didn't try it personally but I think .htaccess. don't work and you need to have .htaccess

remove the last dot, you can check whether an .htaccess already exists there.


Yes but when I typed the last dot .htaccess disappeared, is not in my public_html

I how no idea how to put it back on.

Friendly URL don't work for many many people, this is a huge joombla bug that I didnt know.

agustin
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Sun Dec 11, 2011 1:01 am

Re: OMG friendly URLs destroyed all my links

Postby agustin » Thu Dec 29, 2011 1:59 am

Solved.

I could find the file in my FTP, for some reason it did not show up in my cpanel.


BTW, it is funny how you can fix a problem and then make 2 new problems, and that's how joombla works, I guess I have to get used to going 2 steps foward and one step back.

sunter
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sun Aug 02, 2009 7:58 am

Re: OMG friendly URLs destroyed all my links

Postby sunter » Sun Jan 01, 2012 7:37 pm

if you are using cpanel

please check the box for show hidden files

Image

albaniax
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Wed May 02, 2012 7:19 pm

Re: OMG friendly URLs destroyed all my links

Postby albaniax » Wed May 02, 2012 7:43 pm

.htaccess? You're on IIS aren't you?
On IIS you need "URL Rewriter" and web.config, instead of .htaccess


Return to “Joomla! 1.5 on IIS webserver”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests