The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 6:47 am 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Sep 27, 2005 6:43 pm
Posts: 106
HELP!

Updated my Joomla from 1.5.9 to 1.5.25 now i can´t save the articles anymore. Nothing happens when i click the Save or Apply buttons when in a article. Page won´t reload or save the article. Clicking on the Close button works.

What has happened?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 8:19 am 
I've been banned!

Joined: Thu Nov 24, 2011 2:57 am
Posts: 429
Location: http://joomtut.com
Try using different web browsers (eg Chrome, Firefox, ..)

_________________
Joomla! support - Joomla! tutorials and more -> http://joomtut.com
14 steps to creating a Joomla! website with video clip tutorials -> http://joomtut.com/joomla-clip.html


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 8:40 am 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Sep 27, 2005 6:43 pm
Posts: 106
Thx for the tip. Tried it. Worked in Chrome. But not my Firefox. Very odd. Have some Javascript debug tool in my FF. And it shows alot of errors. So the problem is TinyMCE 2.0. What do i do know? I really don´t want to mess around with the editor. It´s not me that is updating the site. And they will be pissed if i change the editor.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 10:47 am 
User avatar
Joomla! Champion
Joomla! Champion

Joined: Sat Aug 16, 2008 1:46 pm
Posts: 5938
Location: the Bat Cave
Try uploading the files again, could be some were not updated or became corrupt.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 09, 2012 5:00 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Sep 27, 2005 6:43 pm
Posts: 106
How do i do this manually whitout messing it up?

I used "Joomla! Update Manager" because i wanted to make sure it "worked out" alright.

This is the error i get when clicking on the Save button in FF (Newest version):
Error: tinyMCE.get is not a function
Source: http://www.test.com/administrator/index ... k=edit&cid []=65
Row: 316


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 10, 2012 1:06 am 
User avatar
Joomla! Champion
Joomla! Champion

Joined: Sat Aug 16, 2008 1:46 pm
Posts: 5938
Location: the Bat Cave
Try installing the JCE editor extension;
http://extensions.joomla.org/extensions/edition/editors/88
See if that works on the site. If your server does not have php 5.3 do not install the latest version of JCE, use one of the older ones that support php 5.2. You can check in the backend of your site under Help/System Info to see what version of php the site is using.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 10, 2012 3:07 am 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Tue Sep 27, 2005 6:43 pm
Posts: 106
Update:
I tried to update on a Linux server and it worked out. So i went back to the production server (Windows) and did the same process. Still the same error.

I found out that when i installed i had Register Globals ON on that server. But it did work on the 1.5.9 version. So why should it work in the 1.5.25 version?

I´m in alot of trouble. I think i will never update joomla again. The hazzle! I really don´t know what to do. I need to update it to install a component that requires at least 1.5.10. Also i can´t change the editor. The people running the site will go nuts if i change it. There are already talks about "this wouldn´t have happened in WordPress".


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 10, 2012 4:19 am 
User avatar
Joomla! Champion
Joomla! Champion

Joined: Sat Aug 16, 2008 1:46 pm
Posts: 5938
Location: the Bat Cave
You could try running the Forum Post Assistant on the problem server and see if it finds a problem with the setup. Joomla 1.5.25 uses a newer version of TinyMCE than 1.5.8 does. Since JCE uses TinyMCE as a foundation I thought that they may feel comfortable with it.

You could try uploading the "tinymce" folder from a full file set for Joomla 1.5.25 and see if that fixes it;
plugins/editors/tinymce
Make sure you upload it to the "editors" folder that is inside the "plugins" folder.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 17, 2012 3:58 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed Oct 17, 2012 3:54 pm
Posts: 1
Did anyone find a solution to this?

I've tried 3 different versions of Joomla to try and get a site to work however in each one I cannot save articles because of this issue.

I've spent over a week trying to get this sorted so would hugely appreciate if someone has a solution that will work?
I'm using internet explorer but I have used several different PC's to see if that was the issue... unfortuantely not!

Would appreciate if anyone could possibly help me!

Thanks in advance.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group