The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 24, 2012 5:11 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Tue Jun 08, 2010 9:11 am
Posts: 15
All the editor buttons are missing from under my WYSIWYG editor. The read more, image and page break buttons just disappeared after I moved servers.

I am using Joomla 1.7.3. All plugins are enabled. I have e loaded the plugin files - does anyone know which file could be causing this?

Many thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 04, 2012 7:53 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Wed Nov 23, 2011 3:49 am
Posts: 10
Mine as well running 2.5.4 and suddenly the slideshow on my home page has stopped working. I've touched nothing dealing with the slideshow for some days. The only really NEW thing is I have switched hosts.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group