dropdown menu in joomla?

Mga tutorials at tips sa pagdisenyo gamit ang CMS at iba pa
darken15
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Tue Apr 24, 2007 2:14 am

dropdown menu in joomla?

Postby darken15 » Mon Jul 02, 2007 2:43 am

im trying to make a drop down menu for my joomla site the problem is I can not display the sublevel of menus. Can anyone help me on this. Im using css on this..tnx

User avatar
ericb
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 736
Joined: Sat Feb 25, 2006 4:44 pm
Location: Metro Manila
Contact:

Re: dropdown menu in joomla?

Postby ericb » Fri Jul 06, 2007 5:30 am

http://extensions.joomla.org/index.php? ... &Itemid=35

maybe this can help you... pili ka nalang ng extension bro :)

HTH
www.phpugph.com - PHP Users Group Philippines

darken15
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Tue Apr 24, 2007 2:14 am

Re: dropdown menu in joomla?

Postby darken15 » Mon Jul 09, 2007 3:09 am

tnx bro..actually  im already using one,  swfree menu.. Its working perfectly but my concern is on the licensing. Since i am making a website for a school.they might run for me.. And also i want to create my own..

User avatar
ericb
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 736
Joined: Sat Feb 25, 2006 4:44 pm
Location: Metro Manila
Contact:

Re: dropdown menu in joomla?

Postby ericb » Mon Jul 09, 2007 6:30 am

http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/
are you referring to this? if so.. you dont need to worry because its license tells that it is a GNU GPL so its free...

if you want to create something similar to this.. you might need to read some javascript... :)
www.phpugph.com - PHP Users Group Philippines

mazeem
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Aug 18, 2009 5:00 am

Re: dropdown menu in joomla?

Postby mazeem » Tue Aug 18, 2009 5:05 am

here is a Tutorial to create drop down menu for joomla...

http://www.siteground.com/tutorials/joo ... n_menu.htm

horlufemi
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Dec 14, 2010 10:32 am

Re: dropdown menu in joomla?

Postby horlufemi » Tue Dec 14, 2010 11:12 am

please can you tell me what, template and drop down menu joomla.org is using, it wonderful, i wanna use it for my kid's site

hohajl
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sun Jan 02, 2011 11:37 pm

Re: dropdown menu in joomla?

Postby hohajl » Mon Jan 17, 2011 10:36 pm

moved to other topics

Alex ACCE
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Feb 24, 2011 2:32 pm

Re: dropdown menu in joomla?

Postby Alex ACCE » Thu Feb 24, 2011 2:40 pm

pls, if some body i am stuck for 2 days. :(
i have created a dropdown menu, but the problem is you have to click on the parent item so to display the dropdown list. i want do be on hover and to be displayed the list. and i wonder wot to do? what should be the type of the parent menu?????
pls help

antistr3ss
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Apr 05, 2012 6:44 pm

Re: dropdown menu in joomla?

Postby antistr3ss » Thu Apr 05, 2012 6:46 pm

go to your main menu manager
click on the main menu on the right side under "modules linked to the menu"
on the left side under basic options select YES to show sub menu items

cs071372
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 14
Joined: Mon Aug 27, 2012 8:18 am

Re: dropdown menu in joomla?

Postby cs071372 » Wed Aug 29, 2012 8:50 am

Hello, i have problem with my drop down menu on my site. I have to click on the menu in order to the drop down menu appear.. do you have any idea about this?? this is my site: www.opersis.gr

thanks in advance!

AgustA
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Thu Oct 18, 2012 2:30 pm
Location: Paris
Contact:

Re: dropdown menu in joomla?

Postby AgustA » Sat Feb 23, 2013 8:05 pm

Hi friends . I'm using Folder menu and I'm sure that you will like it .
You can download it from here - http://web-dorado.com/products/joomla-m ... -down.html .


Return to “Design Tips and Tricks”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests