The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you should use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 26, 2013 6:09 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed Oct 15, 2008 5:40 pm
Posts: 1
Hi Everyone,

I started receiving this warning after upgrading from 3.03 to 3.1 beta2

Warning
"Error loading component: com_tags, Component not found"

I figured this out. All you have to do is go to extensions, click discovery and find com_tags and click install and it will install this or any other component, module or plugin that was not installed through the normal installation process.

All is working again...

Scott


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 25, 2013 8:31 am 
User avatar
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Joined: Thu Dec 08, 2005 9:45 pm
Posts: 248
Location: Århus
Thanks! :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 08, 2013 2:58 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Tue Mar 27, 2007 1:55 pm
Posts: 16
Hi Scott Oliver

Thanks so much.

I had the same issue but your tips helped me resolve it.

Mike


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 10, 2013 8:22 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed Jul 10, 2013 8:19 pm
Posts: 1
Hi after doing an upgrade via FTP I cannot access my articles/article manager. Instead this error keeps popping up
Code:
SQL=SELECT a.id, a.title, a.level FROM jom_tags AS a WHERE a.parent_id > 0 ORDER BY a.lft

Solved it by removing the component tags and then doing a fix database. Should I reinstall the tags component? :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Sep 25, 2013 4:45 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed Sep 25, 2013 4:41 am
Posts: 1
Hey scott-oliver
thank you so much. had started to get worried. works perfectly


Top
 Profile  
 
 Post subject: need help please
PostPosted: Wed Sep 25, 2013 4:57 am 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Wed Sep 25, 2013 4:51 am
Posts: 1
Hi Everyone, im new in joomla and im getting a lot of errors :

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 190

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 190

Notice: Undefined variable: bodyfont1 in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 271

Notice: Undefined variable: logofont1 in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 274

Notice: Undefined variable: sloganfont1 in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 277

Notice: Undefined variable: menufont1 in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 280

Notice: Undefined variable: moduletitlefont1 in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 283

Notice: Undefined variable: pageheadingfont1 in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 286

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 290

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\site\templates\vt_create\vtemtools\default.php on line 303


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 06, 2014 6:59 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Mon Mar 05, 2012 2:32 am
Posts: 11
scott-oliver's fix worked for me. Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 16, 2014 2:14 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Thu Feb 04, 2010 6:47 pm
Posts: 4
scott-oliver
THANKS !!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 13, 2014 11:56 am 
User avatar
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Joined: Mon Nov 30, 2009 10:48 am
Posts: 86
Location: Reading UK
This did work for me but it was not called com_tags but simply tags. I selected that and installed which fixed it for me.

_________________
WiCKO
http://www.wicko.co.uk


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: dattard, simonB_OSP and 57 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group