The Joomla! Forum ™





Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 30, 2006 1:34 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Tue May 30, 2006 1:31 pm
Posts: 5
سلام
خسته نباشید
می خواستم بدونم که توو جوملا انگلیسی اگه بخوام تاریخ ها رو به صورت شمسی نشون بدم باید چیکار کنم؟
کدوم فایل رو باید تغییر بدم؟
موفق باشید


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 30, 2006 2:30 pm 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Posts: 1007
Location: UAE
salam doste aziz

avalin va mohemtarin file Joomla.php has
ama shoma mibayest tamame file hayee ke dar oonha tarikh namayesh dade mishe mesle :
content.php , search.php , &.. ro be sorate kamel taghir bedin .

baraye in manzoor az tabee maroofe Jdate ke tavasote dooste khobam milad neveshte shode estefade konid :

http://farsiprojects.com/projects/JDF

Ya Ali
Firouzmandan

_________________
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 3:42 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Tue May 30, 2006 1:31 pm
Posts: 5
از بابت تابع ممنون هستم
ولی نصف راه حل اشتباه بود
چون تنها با ویرایش فایل joomla.php مشکل حل می شد. باید 2 تابعی که خود جوملا تعریف کرده رو و.یرایش کرد و تابع strftime رو عوض کرد
موفق باشید


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 5:10 pm 
User avatar
Joomla! Ace
Joomla! Ace

Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Posts: 1007
Location: UAE
salam

hagh ba shomas , ama ba taghire file joomla.php be tanhaee faghat ghesmate frontend shamsi mishe
ama agar shoma be ghesmate modiriat berin va masalan varede ghesmate user ha beshid motavajeh mishid ke tamame tarikh ha miladi hastan , va ya ghesmate amar ;)

movafagh bashid

Ya Ali
Firouzmandan

_________________
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 8:19 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Thu Mar 30, 2006 8:20 am
Posts: 26
hi
I changed the joomla.php file on server but frontend does not seem to be well! ???
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group