Joomla! Discussion Forums

It is currently Thu Nov 26, 2009 9:41 am (All times are UTC )

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
Posted: Sat Feb 10, 2007 12:16 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Nakon zatvaranja mog posta od strane Administratora crow-a zelio bih to ukratko prokomentirati.

Citiram gospodina corw-a koji kaze: "Nema prica o warezima, Tema je zatvorena. Ovo nije nikakav warez forum."

Lijepo stoji (doduse na engleskom) u pravilima foruma na:

http://forum.joomla.org/index.php/topic,65.0.html

Do not propose/link to any site that contains warez/copyrighted software/materials that can be downloaded illegally.

Ja u mom postu http://forum.joomla.org/index.php?topic=139417.new;topicseen#new
nisam nudio nikakve linkove za ilegalni download nego sluzbeni link od proizvodjaca software-a.

Gospodin crow se malo poigrao "dezurne savjesti"  pa pozurio zatvoriti post vjerovatno misleci da link vodi ka nelegalnom download-u.
Ako nije tako, onda ja to samo opravdavam cinjenicom da nasim ljudima tradicionalno "udari" bilo kakva visa funkcija u glavu pa se po pravilu malo voli trenirat' strogoca.

Toliko od mene uz izvinjenje ukoliko sam nekome povrijedio savjest svojim postom.

pozdrav
emirko

p.s. Koliko znam, sloboda (raz)govora nije ni u jednom forumu nije ogranicena osim da se radi o vrijedjanju i omalovazavanju ljudskih osobina i njihovih vrijednosti.

Last edited by emirko on Sat Feb 10, 2007 12:18 am, edited 1 time in total.

Posted: Sat Feb 10, 2007 12:55 am 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

**************, KAKAV ADMINISTRATOR, OBIČNI MODERATOR I KONTA DA JE FRAJER.

Neće ti pomoći, odgovoriti na problem, al hoće se ***** i zaključati topik bez veze, a to može samo *******. Nisam htio stvarno ništa da govorim u vezi toga, nije moj post na kraju krajeva i ovaj će moderirati, ali da zna da je **** a ne *****.

Takvi kao on zaslužuju dobar kroše na sred ulice iz čista mira, nako radi pojave.

Last edited by crow on Sun Feb 11, 2007 2:08 pm, edited 1 time in total.

Posted: Sun Feb 11, 2007 2:02 pm 
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

emirko wrote:
Cuj, danas sam to skinuo (oko 100 MB) sa share servera  kojeg placam. Stigao sam samo ovu extenziju za dreamweaver instalirati.
Ne treba nikakva dodatna "medizina" za instalaciju niti bilo kakav serijski. tu je i video training za rad u dreamweaveru.

Prilicno je jednostavno i bar 100% ispunjava edukativnu svrhu. Mislim na strukturu i izgradnju templeta za Joomlu

Za ovo ostalo ne znam, mada vjerujem da jeste. Ipak dacu to svima na raspolaganje pa neka sami odluce hoce li to ili ne.

Pozdrav

U ovome tvome odgovoru si fino potvrdio da ces dati svima na raspolaganje to sto si skinuo sa stranice sto si platio.. Mislim da ti tamo kod kojih si to skinuo ti nisu rekli da mozes drugima da dajes ili?? AKo nisu rekli a ti radis onda je to warez.... Ako su ti ipak odobrili da dalje širiš to što si od njih skinuo, ja se IZVINJAVAM I temu ću odmah otvoriti ako se to ispostavi da je tako.

Posted: Sun Feb 11, 2007 2:07 pm 
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

enzo wrote:
Neće ti pomoći, odgovoriti na problem, al hoće se ***** i zaključati topik bez veze, a to može samo *****. Nisam htio stvarno ništa da govorim u vezi toga, nije moj post na kraju krajeva i ovaj će moderirati, ali da zna da je **** a ne *****.

Takvi kao on zaslužuju dobar kroše na sred ulice iz čista mira, nako radi pojave.

Nisam Administrator niti ću to ikad ovdje i biti, obični moderator košto si upravo i rekao. Ne kontam da sam frajer niti se smatram frajerom što sam zatvorio temu. Mislim da sam ispravo postupio što sam zatvorio temu. AKo se to ipak ispostavi da nije ispravna odluka, tema će biti otvorena.

Neću da odgovaram na tvoje vrijeđanje jer ovo nije forum za to. Nisam te vrijeđao nemoj ni ti mene. Naravno temu ću da moderiram jer ovo nije forum da vrijeđanje.
Što se tiče "krošea" bujrum u svako doba......

Posted: Sun Feb 11, 2007 8:03 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Sve je OK, nema potrebe za pravdanja i prepucavanja.
To kako sam ja dosao do nekog software-a je moja stvar. Bio sam samo iskren i rekao odakle mi to sto nudim.

NO, ne nudim link za download!! To je zabranjeno, logicno. Sve dok nema linka, sve je regularno. Zato nema potrebe da ti tu sta dalje "mislis". Da sam preskocio to i rekao da je sve shareware, mogao bi se slikat sto bi skontao o cemu se radi.

Zato, moj ti je jaranski savjet da prije nego zatvoris neku temu, dva puta razmislis i prvo naucis k'o Hafiz  pravila foruma. Takvim potezom se prije mozes napraviti neomiljenim, nego sto ce ti neko za to reci hvala.

Zar nas Bosance ne prcaju dovoljno drugi pa da to moramo raditi medjusobno???

Pozdrav

Posted: Mon Feb 12, 2007 2:22 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

CROW_e svaka čast samo zatvaraj warez postove, ovo je definitivno pogrešno mijesto za te teme.
Ljudi ovo je BOSANSKO-HERCEGOVAČKI OFICJELNI dio JOOMA! FORUMA!!!
Za sve one koji nisu znali JOOMLA znači zajedništvo sa OPEN SOURCE duhom, ko se u tu filozofiju nemože uklopiti mislim da mora potražiti sebi drugi forum!

Posted: Mon Feb 12, 2007 2:42 pm 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

jao nema me tri dana i vi se posvadjate :)

Posted: Mon Feb 12, 2007 3:09 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Ma kakva svadja!  ;D

Ovo sve je kao u onom vicu kad sudija Muju hoce da osudi za nelegalnu proizvodnju alkohola jer su mu u podrumu nasli sav potreban alat za to.
Onda ce Mujo njemu: "Pa sto me onda ne osudite za silovanje, i za to imam potreban alat!"  :laugh:

E, tako je i meni Crow pronasao Warez u postu, a Nasko je u stilu omladinskog rukovodioca nastavio o zajednistvu i filozofiji open sourca.

Pa hoce li mi vec jednom neko od vas dvojice pametnih konkretno uputiti na tacku u pravilniku foruma koju sam ja to prekrsio???

p.s. Eh, da je Bogdom vise ovakvih "postenjacina" u Bosni, gdje bi nam bio kraj!!

Posted: Mon Feb 12, 2007 3:13 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Čuj sad smo mi krivi što si ti počeo ovu temu:
http://forum.joomla.org/index.php/topic,139417.0.html

Posted: Mon Feb 12, 2007 3:31 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Do not propose/link to any site that contains warez/copyrighted software/materials that can be downloaded illegally.

Jeli mozda prekrsen ovaj zakon foruma gore??

Sto bi rek'o Drug Tito na vrhuncu svoje moci: "Necemo se drzati zakona k'o pijan plota!" ili "Ustav nije sveto pismo!"  ;)

Tito foruma, zatvaraj temu!

Last edited by emirko on Mon Feb 12, 2007 3:37 pm, edited 1 time in total.

Posted: Mon Feb 12, 2007 8:54 pm 
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

emirko wrote:

Jeli mozda prekrsen ovaj zakon foruma gore??

Sto bi rek'o Drug Tito na vrhuncu svoje moci: "Necemo se drzati zakona k'o pijan plota!" ili "Ustav nije sveto pismo!"  ;)

Tito foruma, zatvaraj temu!

Prekršio si zakon. Ako smatraš da nisam u pravu posalji privatnu poruku "brad" forum admin i reci mu šta ti se nesvidja pa nek ti on odgovori.
Odgovor od njega za sve koji o takvim temama budu pričali:

Quote:
You have my permission to edit/remove this discussion on warez, or any others that come up. If the user feels the rules do not cover it, tell them to contact me.

Quote:
Prevod(za one koji neznaju engleski): Imaš moje ovlaštenje da izmjeniš/obrišeš tu raspravu o warezu, ili nekim drugim koje dođu. Ako taj korisnik misli da Pravila to ne pokrivaju, reci mu da mene kontaktira.

Mislim da neću više da raspravljam o tome. Pričamo o Joomli a ne o warezu i slično.
Pozdrav.

Posted: Wed Feb 14, 2007 9:40 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Ljudi nemojte se svadjati molim vas

Posted: Fri Feb 16, 2007 8:36 pm 
Joomla! Intern
Joomla! Intern

Sutra svi kod mene na kafu i rahat lokum u 16h. Nema svadje ;)

Posted: Sat Feb 17, 2007 12:32 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Važi ako će Emirko i Enzo oprati tanjire!

Posted: Sun Mar 11, 2007 5:55 pm 
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast

Svaka čast Crow, odlično obavljaš svoj posao. :)

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

Quick reply