Boring in batch tasks....

For Joomla! 1.5 Coding related discussions, please use: http://groups.google.com/group/joomla-dev-general
Forum rules
Please use the mailing list here: http://groups.google.com/group/joomla-dev-general rather than this forum.
User avatar
spectrobob
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 14
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:46 pm

Boring in batch tasks....

Postby spectrobob » Fri Jan 19, 2007 8:01 am

It would be interessant in back-end when we choose an action in the toolbar by clicking toolbar button, on links in a list like 'Publish', 'Unpublish'... that the window contents keep their position.

For example, when we have a long list of articles if we publish/unpublish the item in the list, the contents come back to the top page instead of keeping its position. We must be move down the page.

It is very boring in batch tasks....  :P

User avatar
mjaz
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 821
Joined: Thu Nov 10, 2005 10:08 am
Contact:

Re: Boring in batch tasks....

Postby mjaz » Mon Jan 22, 2007 12:39 pm

Are you aware that you can select multiple (or all) items and (un)publish them in one go?
Better SEO & multi-lingual Joomla sites with Nooku Content
http://www.nooku.org
Nooku Framework for advanced Joomla extension development
http://www.nooku.org/framework

User avatar
spectrobob
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 14
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:46 pm

Re: Boring in batch tasks....

Postby spectrobob » Tue Jan 23, 2007 7:48 am

Yes, but it is also with access functions, and when I use the API functions in my own components, I can't have a "mega toolbar" with all multiselection functionalities. ;)
I think it is caused by the null anchor ' # ' in the href attributes of links when there is a filled onclick event...
Last edited by spectrobob on Tue Jan 23, 2007 7:52 am, edited 1 time in total.


Return to “Joomla! 1.5 Coding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests