The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Regels



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 03, 2009 7:12 pm 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Wed Feb 01, 2006 4:53 pm
Posts: 420
Location: 't schone brabant
Hoi

Gebruikmakend van deze template http://www.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album08&id=sunshine&option=com_gallery&Itemid=37&include=view_photo.php zou ik graag de user3 ruimte willen verbreden.
Mijn programeer kennis is te slecht om dit tot een goed einde te brengen.
wie kan/wil mij op weg helpen om deze module positie te verbreden?

alvast bedankt.
groet
Peter

_________________
Je moet toch ergens in geloven, ik geloof dat ik nog maar een biertje pak.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 05, 2009 9:12 pm 
User avatar
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar

Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Posts: 9531
Location: Assen, Netherlands
Dat is waar het topmenu in staat toch? Heb je ook ergens een live voorbeeld van wat er mis gaat? Ik neem aan dat de modulepositie niet 100% breed is? In de preview kan ik het niet goed zien namelijk.

_________________
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 06, 2009 5:39 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Wed Feb 01, 2006 4:53 pm
Posts: 420
Location: 't schone brabant
Hoi Arjan

sc00zy wrote:
Dat is waar het topmenu in staat toch? .


Dat klopt het gaat om het top menu.
Ben zojuist trouwens tot de conclusie gekomen dat de breedte geen probleem is echter dat het fout gaat als ik 2 menu modules op deze plek zet

test omgeving is hier te bekijken http://www.petermetselaar.nl

groet
peter

_________________
Je moet toch ergens in geloven, ik geloof dat ik nog maar een biertje pak.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 11:58 am 
User avatar
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer

Joined: Wed Feb 01, 2006 4:53 pm
Posts: 420
Location: 't schone brabant
Iemand enig idee hoe ik hier 2 verschillende menu's in kwijt kan zonder dat het layout technisch een puinhoop wordt?

groet
Peter

_________________
Je moet toch ergens in geloven, ik geloof dat ik nog maar een biertje pak.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group