Blank Menu Item

Need help with the Administration of your Joomla! site? Pop your questions in here.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
KevinDavis004
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Mon Dec 22, 2008 10:35 pm

Blank Menu Item

Postby KevinDavis004 » Wed Apr 08, 2009 8:30 pm

Hello,

I have a blank menu item and a sub menu. What I did was the following:

1. I put a # for the link in the top level menu item.
2. Next I put the sub menu item.

Yet it does not work. Any ideas?

Thanks!

User avatar
uriel
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 84
Joined: Tue Mar 14, 2006 2:36 pm

Re: Blank Menu Item

Postby uriel » Tue Apr 21, 2009 5:22 pm

Try this - Go to admin - Menu - Main Menu - Choose add new menu - Look for "Placeholder" menu - this will create a place holder menu item that does not click to anywhere. You can now go to the sub menu item and make the parent the placeholder you just created. That should work ;)
web design & Hosting- http://www.hosting-webdesign.co.za
The South African Health Portal- http://www.healing-health.co.za

tarundas
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 38
Joined: Fri Apr 18, 2008 9:17 pm
Contact:

Re: Blank Menu Item

Postby tarundas » Wed May 13, 2009 5:39 pm

uriel wrote:...- Look for "Placeholder" menu - ...


What is placeholder menu by the way?
themeindia.org A not-for-profit initiative by the travel community

egelon
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Apr 19, 2011 9:01 pm

Re: Blank Menu Item

Postby egelon » Tue Apr 19, 2011 9:07 pm

KevinDavis004 wrote:Hello,

I have a blank menu item and a sub menu. What I did was the following:

1. I put a # for the link in the top level menu item.
2. Next I put the sub menu item.

Yet it does not work. Any ideas?

Thanks!


I've tried the exact same thing, it doesn't work. Tried the proposed fix, also doesn't work.


Return to “Administration - 1.0.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests