The Joomla! Forum ™



Forum rules


Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Aug 23, 2009 9:19 pm 
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling

Joined: Tue Aug 18, 2009 5:03 pm
Posts: 2
Help. I have posted this on other forums, including the JCE one, but have not received any replies. I installed the latest versions of the component and plugin. I have (supposedly) enabled JCE as my default editor, although it is telling me it is not set as the default. This is since I reinstalled...it did not give me this error before. I reset it and save, (in fact, have done so numerous times) and it still says it is not set as the default. I have tried with the other editors disabled and enabled.

In any case, I have it working on the backend, but when I hit "submit content" on the front end, it does not go to an editor. Instead, it stays with the template, but gives me a blank article space, no editor, text, etc.

When I am logged in, I can click on the edit tool and edit articles....just won't go to the plugin when I try to submit new content. It also won't allow me to change the link on the menu item.

This is for an elementary school website and want it fully operational for when we go back to school!

You can try it with login: test; password: test. :eek:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 25, 2010 2:51 am 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Nov 20, 2009 8:07 pm
Posts: 11
I am having the exact same problem. If anyone knows how to fix this, please post it here or post a link.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 30, 2010 3:22 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Sat Mar 20, 2010 10:47 pm
Posts: 6
I had to un-enable Tinymce in the plugin manager to get JCE working well for me. The second I did, the editor started showing the right input windows. I think Tiny tries to work at the same time.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 30, 2010 3:36 pm 
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice

Joined: Fri Nov 20, 2009 8:07 pm
Posts: 11
I was an idiot. I was trying to link to the JCE editor instead of the Article Submission Layout. JCE is working just fine, thank you.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group